PTA-medarbejder – AVK Tooling, Sæby

 AVK Logo NY BLÅ

STILLINGEN ER BESAT!

PTA-medarbejder

Kraftig vækst og udvikling, de allerbedste maskiner og værktøjer og de dygtigste kolleger du kan tænke dig!

 

AVK Tooling er en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor. Sidste år var væksten 40%, og væksten fortsætter også i årene fremover. Der er derfor brug for endnu en dygtig kollega til PTA-afdelingen. Din daglige arbejdsplads bliver i Sæby, hvor der i dag er ansat ca. 80 medarbejdere.

Jobbet
Du får din faste base i PTA-afdelingen, hvor du vil få reference til produktionschefen. Du vil få din daglige gang på værkstedet, hvor det bliver dit ansvar, sammen med dine øvrige kolleger i PTA, at sikre udvikling og optimering af processer og til enhver tid sørge for, at produktionen kører problemfrit og top-trimmet. Du vil også skulle arbejde med indkøring af nye maskiner og udstyr og de tilhørende værktøjer. CNC programmering bliver en del af din hverdag.

Din baggrund
Du er uddannet industritekniker/maskinarbejder, og har solid erfaring med spåntagende bearbejdning og produktion. Du har selv haft fingrene i opgaverne ude i produktionen, og synes det er spændende at være med til at optimere og forbedre hele produktionen. Du er i dag ansat i en tilsvarende virksomhed, og trives godt med en afvekslende arbejdsdag, hvor du bliver udfordret, og hvor dine kompetencer bruges til at optimere og forbedre.

Dig som person
Du har energi og lyst til at være i et miljø med et konstant fokus på vækst og udvikling. Du brænder for at gøre tingene smartere, og du trives med kvalitet og orden omkring dig. Gode kolleger omkring dig betyder meget for dig – både socialt og fagligt.

– 

Du får
En fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og med topkompetente kolleger. Der er ordnede arbejdsforhold og gode arbejdsvilkår.

– 

Hvordan søger du?
Send dit CV til peter@fonis.dk – der indkaldes til samtaler løbende

FOGH NISSEN bistår AVK Tooling i denne ansættelse. Har du spørgsmål, så ring til Peter Fogh Nissen, på 40 45 15 04. Der er ikke nogen ansøgningsfrist, og stillingen vil være online på diverse portaler indtil hele ansættelsesforløbet er afsluttet. Den kan også undervejs blive genindrykket. Det er blot teknik hos jobportalerne, og ikke et udtryk for, at den er genopslået.

————————————————————————————————————————

Se yderligere på www.avktool.dk