Area Sales Manager, hjul og lejehuse – NGI, Nørresundby

NGI Hygienic Components er verdens førende producent af hygiejniske komponenter til maskiner i rustfrit stål. NGI leverer til maskinbyggere og fødevarevirksomheder over hele verden. NGI er grundlagt i 1991 og er repræsenteret i mere end 50 lande. NGI beskæftiger ca. 150 medarbejdere, heraf 130 i Danmark. I 2018 opkøbte Habasit Group majoritetsandelen i NGI; Habasit er et familiedrevet schweizisk firma med mere end 4.000 ansatte på verdensplan. Det har sat yderligere fart på væksten, og produktporteføljen udvides årligt med nye og spændende produkter til branchen. Se mere på www.ngi-global.com

Fantastisk arbejdsmiljø – personlig udvikling – kraftig vækst

Produktporteføljen hos NGI er senest blevet udvidet med hygiejniske lejehuse og hjul rettet især imod Food og Pharma. Disse nye produkter skal naturligvis også sælges, og vi søger derfor en glad, udadvendt og ambitiøs kollega til salgsteamet i Nørresundby. Du vil indgå i et sprudlende og hårdtarbejdende team, hvor I sammen plejer kunderne over det meste af verden. Du vil primært arbejde med europæiske kunder, og tilpasset din baggrund og erfaring vil du blive hjulpet godt i gang. Du er tovholder på hele salgsprocessen, lige fra den indledende identifikation af mulige nye kundeemner til den afsluttende levering og opfølgning. Du vil få reference til Sales Manageren.

Hvem er du?

Du har 3-5 års erfaring med salg til industrien, og har du erfaring med lejehuse, hjul og/eller kuglelejer, vil det være en stor fordel. Du finder din energi i dialogen med kunderne og især i at skabe resultater. Du har nok primært arbejdet med danske kunder, og du har lyst til at udvikle dig til en international salgsprofil. Du trives bedst i et miljø præget af ambitioner og globalt ”udsyn”, hvor overliggeren hver dag sættes højt. Du er velorganiseret og er god til at sætte dig ind i kundens behov og bruge den indsigt til at finde gode løsninger for kunden – og gode salgsresultater for NGI.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – derimod er det vigtigt, at du har ”blod på tanden”, er udadvendt og er en god kollega og samarbejdspartner. Du taler og skriver dansk og engelsk på absolut højt niveau, og du er bosat inden for en radius af højst 45 minutters kørsel fra Aalborg.

Hvad får du?

Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – og et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene. Du skal forvente 6-8 ugers rejser årligt, hvor du kommer helt tæt på dine kunder. Du vil blive honoreret med god fast løn og en rigtig god bonusordning. Der er derudover pensionsordning, kantineordning og du vil få stillet laptop og mobiltelefon til din rådighed.

Hvordan kommer du videre?

Vi har udelukkende behov for dit CV, når du søger stillingen – så send det straks til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.