Sales & Application Engineer – NGI Hygienic Components

STILLINGEN ER BESAT!

NGI Hygienic Components er verdens førende producent af hygiejniske komponenter i rustfrit stål. Vi har konstant fokus på innovation og udvikling af vores produkter og koncepter for at tilfredsstille vores kunders behov. I 2018 opkøbte Habasit majoritetsandelen i NGI; Habasit er et familiedrevet schweizisk firma med mere end 4.000 ansatte på verdensplan. Det har sat yderligere fart på væksten, og produktporteføljen udvides årligt med nye og spændende produkter til branchen.

NGI er grundlagt i 1991 og er repræsenteret i mere end 50 lande. NGI beskæftiger ca. 180 medarbejdere, heraf 150 i Danmark (Nørresundby). Se mere på www.ngi-global.com

I 2022 overtog NGI en tysk producent af tromlemotorer, Momentum Technologies GmbH, og der vil blive tilføjet flere højtspecialiserede løsninger i de nærmeste år. For at bevare det vigtige fokus på de etablerede produkter, og ikke mindst for at sikre fokus på opbygning af de nye produkter og markeder, er der udpeget et selvstændigt forretningsområde – NGI DriveTech. Der er nu behov for at få tilført yderligere en medarbejder til salgsteamet, og derfor søges en

.

Sales & Application Engineer

Salgserfaring – teknisk uddannelse som fx maskinmester –

særdeles inspirerende arbejdsmiljø – Nørresundby

Alt er nu i gang i det nye forretningsområde, NGI DriveTech. Produkterne og produktionen er på plads, kunderne er der, og de vil meget gerne handle med NGI. Et teknisk kompetent salgsteam er ved at blive bygget op, og du bliver en meget vigtig kollega i det team med solide tekniske kompetencer inden for produktionssystemer til fødevareindustrien – systemer bestående af transportbånd, tromlemotorer og styringssystemer. Du får reference til President of Sales, og du vil få nære kolleger både i Nørresundby og på de vigtige eksportmarkeder i Europa og USA.

.

Hvem er du?
Du har en stor lyst til at være med til at bygge op og skabe noget helt nyt og unikt. Du har ”ild i øjnene” og du drives og motiveres af salget og den tekniske dialog med kunderne. Du har en teknisk uddannelse som maskinmester, ingeniør eller lign., og du har måske erfaring fra automation og/eller fødevareindustrien.

Du er flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale. Dit daglige arbejdssted vil være i Nørresundby, og du er bosat inden for en radius af 1 times kørsel herfra. Du trives i et job, hvor du indimellem også kommer ud til kunderne.

.

Hvad får du?
Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – og et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene. Der vil være store personlige udviklingsmuligheder i stillingen, og du vil blive honoreret med en konkurrencedygtig løn. Der er pensionsordning og en god kantineordning.

.

Hvordan kommer du videre?
Send straks dit CV til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.