Area Sales Manger – TRAPO AG, Nordjylland/Danmark

STILLINGEN ER BESAT!

TRAPO AG er en af de førende leverandører inden for industriel automation. Der tilbydes komplette produktionslinjer – såvel nybyggede som optimering af bestående produktionsfaciliteter. TRAPO AG er grundlagt i 1957. Hovedkontoret ligger i Tyskland, hvor der er ca. 180 ansatte.

Se mere på www.trapo.de

Der er, for TRAPO, et stort potentiale i Skandinavien. Det skal der gøres noget ved, og derfor leder vi nu efter en stærk profil, der ligesom TRAPO kan se mulighederne.

Area Sales Manager

Industriel Automation – Skandinavien – opbygning af marked

Store muligheder, stor selvstændighed og stor indflydelse.

Vi søger en stærk salgs- og markedsprofil, der har industriel automation som sin hjemmebane. Du har lyst til at gå forrest med en særdeles veletableret og velrenommeret udbyder af hele automationsløsninger i ryggen. Du bliver en del af en yderst professionel og ambitiøs organisation på 180 medarbejdere, og du får reference til salgschefen – i en flad, dynamisk og uformel organisation med kort vej til øverste beslutningstager.

Det bliver din opgave at få etableret TRAPO hos de største og mest betydende virksomheder inden for industrien i Skandinavien. Du får din daglige arbejdsplads i Nørresundby hos et søsterselskab til TRAPO, hvor du også der bliver en del af en yderst kundevendt og dynamisk kultur.

Hvad bliver dit ansvar, og hvilke arbejdsopgaver får du?

Der er tale om en tung stilling med høje ambitioner og med et stort ansvar. Du bliver ansvarlig for at udvikle og udvide salget i tæt samarbejde med teknikerne på fabrikken i Tyskland. Du skal øge kendskabet til TRAPO-brandet på det Skandinaviske marked for industriel automation.

Specifikt får du ansvaret for bl.a.:

  • Markedsovervågning, opdyrkning af salgsmuligheder, konkurrentovervågning og marketing strategier.
  • Udvikling og implementering af markedsstrategierne
  • Opdyrkning af nye kunder
  • Håndtering af kundehenvendelser
  • Styring og overvågning af igangværende ordrer
  • Håndtere kontraktforhandlinger såvel teknisk som kommercielt
  • Rapportering til ledelsen i Tyskland
  • Repræsentere TRAPO på relevante messer
  • Facilitere og håndtere dialogen mellem fabrikken i Tyskland og markedet.

Du får din daglige arbejdsplads hos det danske søsterselskab i Nørresundby, men ca. 50% af tiden er du på rejse hos dine kunder. Din bopæl er helst i nærheden af det Nordjyske, men bor du længere væk kan der findes en løsning med hjemmekontor.

Hvem er du?

Du har solid erfaring med såvel teknisk salg til industrien som salg af løsninger inden for industriel automation. Du er fuld af energi og drive, og du har lyst til at påtage dig opgaven med at opbygge det Skandinaviske marked.

Du har en teknisk uddannelse inden for mekanik eller el på minimum bachelor niveau. Har du bygget på med en Master eller MBA, er det en fordel (men ikke et krav).

Som person er du initiativrig og fungerer godt på egen hånd med en tæt kontakt til baglandet. Du er udadvendt og trives godt hos kunderne og i dialog med andre. Du er open minded og god til samarbejde. Du er dygtig til dit arbejde, og du kan holde dig selv i gang og holde fokus på målet. Du når dine deadlines, og du leverer gode resultater.

Hvad får du?

Du får en fantastisk mulighed for at vise, at du kan bygge noget meget stort op fra bunden, og du får en solid backup og oplæring – du bliver ikke overladt til dig selv. Du får derudover store frihedsgrader og stor indflydelse på din hverdag. Endelig får du kontor hos et meget succesfuldt datterselskab i koncernen, hvor der skabes vækst og udvikling år efter år – det vil være yderst inspirerende at være en daglig del af. Kort sagt en fantastisk mulighed for den rette!

Du bliver honoreret med en konkurrencedygtig løn. Der er derudover pensionsordning og kantineordning.

Hvordan søger du?

Har du lyst til at høre nærmere, så send et CV straks til Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte Peter på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte TRAPO direkte.

Samtaler vil i videst muligt omfang foregå virtuelt på MS Teams.