Proces- og Q-ingeniør – Altuglas, Brønderslev

STILLINGEN ER BESAT!

Kemiingeniør eller kemiker – stor frihed i jobbet – flad struktur og stor indflydelse – mulighed for faglig fordybelse og tæt faglig sparring med stærke specialister

Du får det overordnede ansvar for alle produktionsprocesser samt kvaliteten. Som en del af dette, indgår også ansvaret for processikkerhed. Du vil referere til direktøren for Altuglas International Denmark A/S, og du vil få tætte faglige relationer med højtkvalificerede kolleger i blandt andet Frankrig, Italien, Holland og USA (koncernsproget er engelsk). Du kommer til at indgå i ledergruppen i Brønderslev på i alt 6 personer.

.

Jobbet
Der ligger mere end 50 års erfaring bag de nuværende produktionsprocesser. Den erfaring skal du naturligvis træde ind i, men din opgave bliver også i særdeleshed at udfordre og forbedre det eksisterende, således der kontinuerligt sker en udvikling i virksomhedens formåen. Desuden vil du også være den primært ansvarlige, når der skal implementeres nye produkter eller processer – hvilket konkret er aktuelt i forbindelse med lancering af produkter baseret på regenereret methylmethacrylat.

De daglige opgaver vil du i høj grad selv være med til at identificere – men de vil blandt andet omfatte:

  • Design og optimering af produktionsprocesser
  • Opfølgning på realiserede produktionsordrer og optimering af driftsudgifter
  • Implementering af nye produkter
  • Drift af kvalitetsstyringssystem – ISO 9001
  • Budgettering og implementering af kapitaludgifter (vedligeholdelse af aktiver)
  • Koordinering og behandling af reklamation
  • Facilitator ved risikovurdering af produktionsprocesser – HAZOP

.

Hvem er du?
Vi søger en fagligt stærk ingeniør med speciale i kemi – alternativt en kemiker. Du er stærkt optaget af din faglighed, og du har en høj faglig integritet. Samtidig med det høje faglige fokus er du nysgerrig og løsningsorienteret. Du har en holistisk tilgang til optimering og et fokus på hele værdikæden. Du arbejder analytisk, metodisk og databaseret, og du trives ved at bringe teori i anvendelse og finde løsninger, der kan realiseres, og som gør en forskel i praksis. Du har fokus på værdiskabelse, og hvad der gavner forretningen.

Som menneske trives du i en hverdag med store frihedsgrader og med en høj grad af tillid til hinanden. Altuglas er en flad organisation, hvor I er sammen om at løse udfordringerne.

Du vil få en del kontakt og sparring med kolleger i resten af Trinseo-koncernen. Det er derfor nødvendigt, at du klarer dig godt på engelsk og dansk i både skrift og tale. Du er bosat inden for en radius af højst 1 times kørsel fra Brønderslev.

.

Hvad får du?
Du bliver en del af en international koncern, der producerer special-materialer, og som har et strategisk mål om at tilbyde markedet bæredygtige løsninger. Du får en høj grad af fleksibilitet samt mulighed for faglig udvikling.

Altuglas er en arbejdsplads, hvor man bliver i mange år. Ordentlighed, gode arbejdsforhold og personlig udvikling er nøgleordene og årsagerne. Der er mulighed for hjemmearbejde og fleksible mødetider, ligesom antallet af arbejdstimer varierer efter behov, dog uden at det bliver misbrugt. Vi forventer ca. 37 timer pr. uge i gennemsnit.

.

Hvordan kommer du videre?
Send straks dit CV til peter@fonis.dk

Vi har udelukkende behov for dit CV, når du søger stillingen. Kort efter vi har modtaget det, vil du få en bekræftelse på, at det er modtaget. Der kan derefter gå lidt tid, inden du hører fra os igen. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt og videregives ikke uden din accept.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, inden du søger, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 4045 1504.

———————————————————————-

Altuglas (en del af Trinseo – www.trinseo.com) er en global virksomhed, som producerer produkter baseret på methylmethacrylat. Virksomhedens største brands er Altuglas™ og Oroglas™. Ud over en række internationale handels- og udviklingscentre, har Altuglas produktionsfaciliteter på flere lokationer – heraf en i Brønderslev. På fabrikken i Brønderslev produceres støbt akryl i et utal af farver, dimensioner og kvaliteter til kunder i hele verden. Der er i Brønderslev ansat ca. 50 medarbejdere. Se mere her: Altuglas

Den administrerende direktør, for det danske datterselskab, er med udgangen af 2022 gået på pension, hvilket har medført en rokade i den eksisterende organisation. Der skal derfor ansættes en ny Proces- og Q-ingeniør.