Bogholder – Nordic Leasing A/S, Støvring

Ansvar for bogholderi og administration – ordenssans

lille organisation – selvstændig og stor frihed

Stillingen er besat!

Nordic Leasing er veldrevet og veletableret leasingvirksomhed med en solid kundebase blandt både erhverv og private. Der er gennem mange år opbygget en velfungerende forretningsmodel baseret på køb af brugte biler hos faste leverandører og samarbejdspartnere i Tyskland, som så leases ud til danske kunder på typisk 12 måneders aftaler. Den nuværende bogholder har sagt sin stilling op, og fratræder ultimo januar 2023. Vi søger derfor en ny bogholder, der har lyst til at træde ind i en velfungerende stilling og virksomhed, og som har lyst til at fortsætte det gode arbejde.

.

Du får ansvaret for hele den administrative del af forretningen, der omfatter bogholderi og administration. Du vil blive det meget vigtige omdrejningspunkt for dine kolleger – den der har styr på alle detaljerne, og den der sikrer, at alt fungerer og bliver gjort i høj kvalitet og til tiden.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Bogføring, løn og betalinger
  • Oprettelser af leasingaftaler
  • Månedlig fakturering inkl. indsendelse til PBS
  • Månedsrapportering til ejer/bestyrelse
  • Indberette moms og intrastat – månedsvis
  • Udsendelse af kontrakter og alt omkring registrering af bilerne

.

Du er uddannet inden for bogholderi og administration. Du har solid erfaring med alle discipliner inden for et moderne bogholderi. Det er ikke et krav, at du har brancheerfaring, men du skal naturligvis have lyst til at lære branchen af kende – og det skal vi nok hjælpe dig med. Du er nok i dag i en mindre virksomhed, hvor du er vant til, sammen med dine kolleger, at tage de opgaver, der kommer – eller også er du i dag i en større organisation, og har lyst til en hverdag  uden stive systemer og skarpe skel. Du har et godt humør og er nem at arbejde sammen med.

.

Hvordan kommer du videre?
Vi har kun brug for et CV – send det på mail mærket ”Nordic Leasing” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

—————————————————————————————————————-

Nordic Leasing leaser brugte person og varebiler til både erhvervskunder og private kunder. Nordic Leasing er stiftet i 2010, og har i mange år drevet en sund virksomhed, der i dag har en solid egenkapital og et særdeles godt renomme i både branchen og hos kunderne.

Hos Nordic Leasing A/S er vi klar til at skaffe kundens næste drømmebil. Vi kan skaffe alle mærker og modeller, men vi er især eksperter i fremskaffelse af Audi, BMW og Mercedes. Vi lytter og rådgiver, og vi er ikke mindst opmærksomme på de udfordringer, en leasingaftale kan medføre. Vores fokus er altid at finde den perfekte bil og bedste leasingaftale til kunden.

Vores bogholder gennem de seneste 4 år har sagt ja til nye udfordringer uden for Danmark. Det er vi naturligvis kede af, men glade på hendes vegne. Vi søger derfor en ny bogholder til vores dejlige arbejdsplads i Støvring.

Se mere på www.nordicleasing.dk