Byggeleder / Projekt- og projekteringsleder – EKJ Odense

STILLINGEN ER BESAT!

Odense – landsdækkende veletableret rådgivningsvirksomhed – karrieremuligheder – udvikling af fremtidens byggeri

Hos EKJ i Odense har vi forrygende travlt. Lige nu er projekteringen afsluttet på Nyt SUND til Syddansk Universitet, og vi er kommet til projektopfølgning, byggeledelse og tilsyn. Til efteråret går vi i jorden på Mærsk McKinney Møller Instituttet, også til Syddansk Universitet – hvor vi har brug for en erfaren kollega, der har forståelse for større tværfaglige projekter. Ud over disse opgaver, vil du blive knyttet til de øvrige projekter og teams, der er forankret i Odense.

Jobbet  

Vores opgaver spænder bredt over nybygning, ombygning og renovering. EKJ er blandt de store landsdækkende ingeniørvirksomheder, og vi kommer derfor også ind på de store spændende opgaver – udover de nævnte bl.a. også PFA Domicil Cortex Park. Vi arbejder teamorienteret og tværorganisatorisk, så du vil få berøring med alle faggrupper i EKJ, og der er alle muligheder for at udvikle sig og blive endnu dygtigere. Opgaverne som byggeleder kender du til – og det vil være de samme her hos EKJ. Det der gør forskellen, er måden, vi arbejder sammen på, og de tanker og den fremtid vi skal skabe sammen med dig i EKJ.

Din daglige arbejdsplads bliver med afsæt fra vores kontor i Odense, hvor du får 20 gode og dygtige kolleger, men meget af tiden vil du jo nok også være på byggepladserne.

Din baggrund

Du har naturligvis en byggefaglig baggrund og en solid erfaring som byggeleder fra rådgivnings- eller entreprenørbranchen.

  • Du har solid erfaring med projekterings- og byggeledelse
  • Du har minimum 5 års erfaring som byggeleder
  • Du har evner til, og erfaring med, at varetage den ledende rolle på projekterne – både i projekteringsfasen og ude på byggepladsen
  • Udover dansk taler og skriver du engelsk ubesværet.

  

Personligheden

Du er rolig og afbalanceret, og du trives rigtig godt med mennesker omkring dig. Du arbejder kvalitetsbevidst og ansvarsfuldt, og så er du åben og lydhør over for andres synspunkter og alternative veje mod målet. Du er naturligvis resultatorienteret og velorganiseret, du har styr på dine ting, og du er en, dine kolleger kan regne med.

 

Hvordan søger du?

FOGH NISSEN Management bistår EKJ i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og EKJ vil ikke få kendskab til dig uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

Venligst mærk mail og CV: ”BYG”

———————————————————————————————————-

Hos EKJ rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJs tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig – dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ, og se nogle af vores mange spændende projekter på www.ekj.dk