Area Sales Manager – Danfoil, Svenstrup (v/Aalborg)

STILLINGEN ER BESAT!

Eksport, agenter, slutbrugere

Marksprøjter med patenteret teknologi og fortsat udvikling

Siden den første Danfoil-sprøjte så dagens lys i 1984, er det kun gået én vej: Frem! En målrettet udviklingsindsats, nytænkning og konstant fokusering på ny teknologi har sikret Danfoil en plads i førerfeltet, når det kommer til marksprøjter. Den luftbaserede forstøverteknologi er patenteret, og bliver løbende udviklet. Men den gode historie skal fortælles til endnu flere – og derfor søges der nu endnu en erfaren Area Sales Manager, der har lyst til at være med til at udvikle nye markeder og nye kunder.

Du vil blive en meget vigtig del af en lille organisation, hvor samarbejde og sammenhold er en af nøglerne til at bringe Danfoil videre frem. Salgsafdelingen vil med dig udgøre 4 mennesker, hvor dit hovedfokus bliver Eksportmarkederne og Jylland.


Du vil få muligheden for at blive en del af en yderst spændende virksomhed med et fantastisk produkt og potentiale, som du vil få stor betydning for og indflydelse på. Du skal forvente at være hos kunderne ca. halvdelen af din arbejdstid, og resten af tiden på adressen lige syd for Aalborg. Du er derfor bosat i fornuftig køreafstand herfra. Du skal som resten af Danfoil teamet brænde for landbruget. Det ligger i virksomhedens DNA.


Du trives hos dine kunder og på landevejen og har det allerbedst, når der er travlt, og når du sammen med dine kolleger skaber fantastiske resultater. Du er fuld af godt humør og energi, og du elsker friheden under ansvar. Du arbejder vedholdende og med et sikkert blik på målet.


Du har formentligen relevant landbrugsfaglig baggrund, og du har solid erfaring i handel med landbruget. Har du derudover en viden om sprøjtemidler og hydraulik, vil det være helt perfekt. Det vigtigste er dog, at du er fuld af energi og lyst til at skabe fantastiske resultater sammen med dine måske kommende kolleger hos Danfoil. 


Hvordan kommer du videre?

Send et CV mærket ”Danfoil” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.


Danfoil udvikler, producerer og sælger professionelt kvalitetsudstyr til landbruget, der med udgangspunkt i besparelser på arbejdsmæssige ressourcer, miljø og økonomi, effektivt beskytter slutbrugerens kulturafgrøder inde som ude. Danfoils målgruppe er fortrinsvist større landbrugsbedrifter, maskinstationer, gartneribrug samt mindre bedrifter med specialafgrøder. 50% af selskabets omsætning eksporteres. Se yderligere på www.danfoil.dk