Økonomichef – AVK Tooling, Sæby

STILLINGENOPSLAGET ER LUKKET!

Yderst velkonsolideret virksomhed og vækst gennem mange år.

Internationalt miljø, datterselskab i Polen, del af stor global koncern og med masser af udviklingsmuligheder

AVK Tooling er en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor. AVK Tooling er naturligvis certificeret efter ISO 9001/14001, og er netop blevet certificeret efter den højeste kvalitetsstandard inden for automobilindustrien, IATF 16949, som den eneste virksomhed i Nordjylland! Din daglige arbejdsplads bliver i Sæby, hvor der i dag er ansat 70-80 medarbejdere. Derudover vil du skulle sikre en effektiv økonomistyring i det polske datterselskab med i dag ca. 60 medarbejdere. Der er styr på økonomien, og rapporteringen fungerer rigtig godt. Opgaven er at fortsætte med den faste hånd på pengekassen samtidig med at du og dine kolleger også fremover skal understøtte en forretning i voldsom vækst. Se yderligere på www.avktool.dk

Jobbet
Som økonomichef får du ansvaret for at samle alle trådene. Du har fingrene dybt nede i detaljerne, og samtidig rapporterer du til direktion og bestyrelse. Du vil derfor naturligt blive en vigtig med- og modspiller for såvel direktion som ledergruppen. Du har fat i data, du behandler data, og du rapporterer dine konklusioner videre til ledere og bestyrelse. Du deltager i bestyrelsesmøder, og du vil via dine mange berøringspunkter med hele forretningen blive klædt på til at fungere som direktionens højre hånd i forretningsrelaterede spørgsmål. Alt i alt et fantastisk job, hvor du vil kunne få en finger med i alt, hvor du kommer tæt på, og hvor du får lov at prøve kræfter!

Din baggrund
Du har en solid uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc. eller tilsvarende, og du har erfaring fra tilsvarende stilling. Du ved, at du trives godt i et produktionsmiljø – både på kontoret og i produktionen. Som person har du fokus på detaljen, samtidig med at du bevarer overblikket. Du er udadvendt og god til at skabe og fastholde relationer. Du er ikke bange for at yde en ekstra indsats, og du tør udfordre og tænke nye veje til bedre resultater.

 Du er bosat i det nordjyske område i fornuftig køreafstand fra Sæby.

Dig som person
Du har energi og lyst til at være i et miljø med et konstant fokus på vækst. Du brænder for detaljen, og du er omhyggelig med det, du beskæftiger dig med. Sociale relationer, den sprudlende stemning på kontoret og de gode kolleger betyder meget for dig.

 

Hvordan søger du?
Kan du se dig selv i denne stilling, så send et CV til peter@fonis.dk. FOGH NISSEN bistår AVK Tooling – har du spørgsmål, så ring tilPeter Fogh Nissen – 4045 1504. Ansøgningsfrist 21. august, men vi behandler ansøgninger løbende, så send dit CV straks – bemærk vi har udelukkende behov for dit CV.