Salgsassistent – NGI Hygienic Components i Nørresundby

NGI1_hy_rgb_300dpi

STILLINGEN ER BESAT


NGI
Hygienic Components er verdens førende producent af hygiejniske komponenter i rustfrit stål med et konstant fokus på innovation og udvikling af både produkter og koncepter. NGI er grundlagt i 1991, og er i dag den globale markedsleder inden for justerbare maskinsko. NGI er repræsenteret i mere end 60 lande.


NGI beskæftiger ca. 150 medarbejdere, heraf 140 i Nørresundby. Se www.ngi-global.com


Der er travlt i salgsafdelingen, og vi har derfor brug for en, der kan hjælpe og støtte i alt det bagvedliggende salgsarbejde. Der søges derfor en

 

Salgsassistent

Fantastisk arbejdsmiljø, verdensførende, blæksprutte og med et udtalt service- og ordensgen

Vi søger en glad, udadvendt og ambitiøs kollega til det administrative Back Office, som supporterer salgsteamet, i Nørresundby. Du vil blive en del af et ungt, sprudlende og hårdtarbejdende team, der servicerer NGIs kunder over det meste af verden. Du vil få direkte reference til CFO.

Efter en grundig oplæring i systemer (Dynamic Web og Navision) og en grundig introduktion til produkterne, vil du blive en særdeles central kollega for hele salgsteamet. Du bliver den, der samler alle tråde og sikrer, at alt bliver samlet op og lagt på sin rette plads. Du lægger ordrer i systemet, og følger op på alt det igangværende. Såvel kolleger som kunder har brug for dig, og du sætter en ære i at løse problemerne – ja, du synes faktisk, det er en sjov rolle at sidde i.

Hvem er du?
Du motiveres og engageres af at have mange bolde i luften, og især af at gribe dem og få dem ordnet og placeret rigtigt. Du har lyst til at arbejde i et miljø præget af ambitioner og globalt ”udsyn”, hvor overliggeren hver dag sættes højt. Du er velorganiseret og er god til at se, hvor du kan hjælpe og supportere.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – derimod er det vigtigt, at du har ”blod på tanden” og er en god kollega og samarbejdspartner. Du er måske helt ny på arbejdsmarkedet, eller måske har du nogle få års erfaring. Endelig er du god til såvel dansk som engelsk – og kan du et 3. fremmedsprog vil det være en fordel. Kender du til Navision og Dynamic Web, så husk også at få det fortalt.

Du er bosat, eller indstillet på at bosætte dig, inden for en radius af 45 minutters kørsel fra Aalborg – og gerne tættere.

Hvad får du?
Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – men også et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene.

Du vil blive honoreret med fast konkurrencedygtig løn. Der er derudover pensionsordning, kantineordning.

Vi har travlt, så skynd dig at sende et CV
Har du lyst til at være med hos NGI, så send et CV straks til Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte Peter på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.