Projektleder, EKJ, Viborg

Centralt i Viborg – veletableret rådgivningsvirksomhed – tværfaglig og stor indflydelse – personlig udvikling

Hos EKJ i Viborg har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter på vej ind. Vi søger derfor en dygtig og energisk projektleder, som kan indgå i både vores afdeling i Viborg, og som har lyst til at være en del af en stor landsdækkende rådgiver. Du vil primært være knyttet til de projekter, der er forankret i Viborg, hvor du, som projektleder, vil arbejde på tværs af forskellige projekter og faggrupper. Kort sagt: Det er et bredt job med masser af muligheder – og stor indflydelse.

Jobbet  

Du vil blive ansvarlig for dine egne projekter, og du vil sammen med de andre projektledere koordinere ressourcer og indsatser på tværs af hele porteføljen af spændende projekter – primært med udgangspunkt i Viborg. Du vil komme tæt på bygherrer, og du vil få dine egne kunder, hvor du bliver nøglepersonen hos EKJ. Vi arbejder teambaseret og i projektgrupper – med højt engagement og stor indflydelse hos hver enkelt medarbejder.

Din daglige arbejdsplads bliver primært vores kontor i Viborg, hvor du vil blive en vigtig medarbejder i vores team på 6 kolleger (snart flere). I forbindelse med enkelte projekter og opgaver på tværs af landet, vil du få lidt rejseaktivitet til såvel vores øvrige kontorer som kunder i det meste af Danmark.

Din baggrund

Du er uddannet bygningsingeniør med minimum 3 års erfaring fra rådgivningsbranchen.

  • Du har erfaring med alle de klassiske discipliner inden for bygningsrådgivning, og du har en god erfaring som projektleder.
  • Du er vant til at kommunikere med bygherrer og kunder, og du er vant til at tænke og arbejde i helheder og med stor forståelse for både kundens og rådgivers forretning.
  • Du er vant til at påtage dig ansvar og trives godt med at få ting til at ske og få løst problemer.
  • Du har mod på at indgå i et kreativt og tværfagligt miljø og tør udfordre tingene og være nytænkende.
  • Du evner at planlægge eget arbejde og koordinere fremdriften i samspil med den øvrige rådgivergruppe.

 

Personligheden

Du arbejder selvstændigt og med stor forretningsforståelse. Du er udadvendt og trives godt i dialogen med bygherrer og kunder, og du formår at bygge bro mellem marked og dit bagland i organisationen. Du trives i et, til tider, hektisk miljø, hvor der nogle gange ikke er tid til at gå ned i alle detaljer. Du fokuserer på det væsentlige og når i mål, som aftalt – og ikke mindst er du god til at samarbejde og manøvrere i en kultur, hvor vi skal have det godt sammen trods travlhed og pres.

Hvordan søger du?

FOGH NISSEN Management bistår EKJ i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og EKJ vil ikke få kendskab til din henvendelse uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

Venligst mærk mail og CV ”PL Viborg”.

———————————————————————————————————-

Hos EKJ rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJs tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig – dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ og se nogle af vores mange spændende projekter www.ekj.dk