CFO – Aalborg CSP

Projekter med grøn energi – solidt forretningsgrundlag med store internationale vækstmuligheder – store frihedsgrader og indflydelse

Stillingen er besat!

Stillingen som CFO i Aalborg CSP omfatter alt i det økonomiske og administrative område. Aalborg CSP er en projektvirksomhed, og du vil derfor også få en særdeles vigtig rolle i at understøtte ledelsen af projekterne. Din hverdag vil være præget af nye udfordringer, hvor du starter på bar bund og derfra skal finde vej. Det skal du naturligvis trives med, og du skal også tro på, at du kan være med til at skabe værdi i netop det nye og i det udfordrende.

Du indgår i ledelsen med direktionen og de øvrige ledere. Du bliver en del af et miljø og en kultur, hvor udfordringerne er store, hvor der altid gås efter bolden, og hvor I sammen støtter og hjælper hinanden. Du kommer ind over alle områder af forretningen, og du motiveres af at skabe værdi med dine input og analyser. Du vil få vist stor tillid og meget vide rammer, og du bliver en del af en kultur og et værdisæt bestående af faglig stolthed, overholdelse af aftaler, gensidig respekt og mangfoldighed og ikke mindst en progressiv og udfordrende tilgang til såvel egen som kundernes forretning.

.

Dit ansvar
Du får det overordnede ansvar for økonomi, administration og IT på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du forventes at være med i det hele og blande dig der, hvor det giver mening.

Der er naturligvis mange daglige opgaver. Nogle af disse er:

  • Finansiel og kommerciel sparring med CEO og den øvrige ledelse ift. forretningsudvikling og drift
  • Overvågning og opfølgning på alle igangværende arbejder
  • Ledelse af egne medarbejdere i økonomi, contract management, IT og administration
  • Risikominimering og projektfinansiering
  • Likviditetsstyring
  • Medvirke til udvikling af selskabsstruktur og organisering
  • Garantier, kontrakter m.m.

.

Din baggrund
Du har en økonomisk uddannelse på kandidatniveau, og du har nogen ledelseserfaring. Du har solid erfaring med alle de økonomifaglige discipliner, og du har erfaring med projektøkonomi og den økonomiske styring af igangværende arbejder. Du er hjemmevant i ERP-systemer, BI og brug af data til analysearbejde. Du trives godt både i det operationelle og det strategiske, men du trives allerbedst i at bruge de mange informationer, du har adgang til, som støtte og hjælp til at udvikle forretningen yderligere.

Din daglige arbejdsplads vil være i Aalborg. Der kan være rejseaktivitet, men oftest vil du kunne klare det meste fra kontoret i Aalborg.

.

Hvordan kommer du videre?
Skriv straks til FOGH NISSEN Management, peter@fonis.dk, som bistår Aalborg CSP i denne ansættelsesproces. Bemærk, at vi udelukkende har behov for dit CV. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og dine oplysninger videregives ikke uden din accept.

Samtaler holdes løbende, og stillingsopslaget fjernes, når den rigtige CFO er fundet. Vær opmærksom på, at stillingsopslaget ligger på forskellige jobsites, hvor opslaget nogle gange rykkes ”frem i køen”. Det er ikke et udtryk for genindrykning, og du behøver derfor ikke søge stillingen igen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04.

———————————————————————————-

Aalborg CSP er en international projektvirksomhed, der leverer projekter inden for grøn energi til bl.a. kraft, varme og industri. Kunderne ligger spredt ud over det meste af verden. Der er i alt ca. 56 ansatte, hvoraf de fleste arbejder i Aalborg og resten på salgs- og servicekontoret i Spanien.

Aalborg CSP ligger helt rigtigt i de aktuelle klimaudfordringer samt situationen i og omkring Ukraine, hvor fokus er blevet skærpet yderligere i forhold til at udnytte de grønne ressourcer endnu bedre.

Se mere på www.aalborgcsp.com