Bogholderi, regnskab og administration – Nordic Leasing A/S, Støvring

Stillingen er besat!

Måske har du en baggrund som revisor, eller også er du kontoruddannet og har haft lignende stilling i nogle år

Nordic Leasing er veldrevet og veletableret leasingvirksomhed med en solid kundebase blandt både erhverv og private. Der er gennem mange år opbygget en velfungerende forretningsmodel baseret på køb af brugte biler hos faste leverandører og samarbejdspartnere i Tyskland, som så leases ud til danske kunder på typisk 12 måneders aftaler.

.

Du får ansvaret for hele den administrative del af forretningen, der omfatter bogholderi, regnskab og administration. Du vil blive det meget vigtige omdrejningspunkt for dine kolleger – den der har styr på alle detaljerne, og den der sikrer, at alt fungerer og bliver gjort i høj kvalitet og til tiden.

.

Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Bogføring, løn og betalinger
  • Oprettelser af leasingaftaler
  • Månedlig fakturering inkl. indsendelse til PBS
  • Månedsrapportering til ejer/bestyrelse
  • Klargøring af årsregnskab til revisor
  • Indberette moms og intrastat – månedsvis
  • Udsendelse af kontrakter og alt omkring registrering af bilerne

.

Du er uddannet revisor eller udlært inden for bogholderi og administration. Du har solid erfaring med alle discipliner inden for et moderne bogholderi, herunder den årlige klargøring af regnskabet til revisor. Det er ikke et krav, at du har brancheerfaring, men du skal naturligvis have lyst til at lære branchen at kende – og det skal vi nok hjælpe dig med. Du er måske i dag i en mindre virksomhed, hvor du er vant til at tage de opgaver, der kommer – eller også er du i en større organisation, og har lyst til en hverdag uden stive systemer og skarpe skel. Du har et godt humør og er nem at arbejde sammen med.

.

Hvordan kommer du videre?
Vi har kun brug for et CV – send det på mail mærket ”Nordic Leasing” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

——————————————————————

Nordic Leasing leaser brugte person og varebiler til både erhvervskunder og private kunder. Nordic Leasing er stiftet i 2010, og har i mange år drevet en sund virksomhed, der i dag har en solid egenkapital og et særdeles godt renomme i både branchen og hos kunderne.

Hos Nordic Leasing A/S er vi klar til at skaffe kundens næste drømmebil. Vi kan skaffe alle mærker og modeller, men vi er især eksperter i fremskaffelse af Audi, BMW og Mercedes. Vi lytter og rådgiver, og vi er ikke mindst opmærksomme på de udfordringer, en leasingaftale kan medføre. Vores fokus er altid at finde den perfekte bil og bedste leasingaftale til kunden.

Vores bogholder gennem de seneste 4 år har sagt ja til nye udfordringer uden for Danmark. Det er vi naturligvis kede af, men glade på hendes vegne. Vi søger derfor en ny bogholder til vores dejlige arbejdsplads i Støvring. Se mere på www.nordicleasing.dk