R&D Engineer – NGI, Nørresundby

Stillingen er besat!

NGI Hygienic Components er global markedsleder og verdens førende producent af hygiejniske komponenter i rustfrit stål. Vi har konstant fokus på innovation og udvikling af vores produkter og koncepter for at tilfredsstille vores kunders behov. NGI er den eneste virksomhed i verden, der kan tilbyde hygiejniske maskinsko og lejehuse, som er certificeret efter 3-A, EHEDG og USDA standarder. Ud over denne højt specialiserede produktportefølje tilbyder NGI også et komplet sortiment af standardprodukter, f.eks. plastsko, massive sko og standardsko. 

Vores dialog med teknikere, ingeniører og indkøbere hos maskinbyggere og brand owners verden over gør os i stand til at tage ansvar for en forbedring af vores kunders konkurrenceevne. NGI er repræsenteret i mere end 50 lande, og beskæftiger ca. 180 medarbejdere, heraf 150 i Danmark (Nørresundby). Se mere på www.ngi-global.com

NGI forventer en markant vækst i de kommende år både ved et øget salg af bestående produkter og en stor udvidelse af produktsortimentet med nye spændende hygiejniske løsninger. Derfor udvides den tekniske afdeling nu med endnu en

R&D Engineer

Produktudvikling, SolidWorks og DriveWorks

El-mekanik, salgssupport og PTA-opgaver

Fantastisk arbejdsmiljø og international kultur – Nørresundby

Den tekniske afdeling er i dag på 7 mennesker med vidt forskellige baggrunde og alle med et fælles sigte på at levere gode nytænkende løsninger til NGIs kunder spredt ud over hele verden. Oprindeligt var det maskinsko, men i dag er det meget mere inden for rammen hygiejniske løsninger i både rustfrit stål, plast og gummi. Vi har for nyligt udvidet med en afdeling for tromlemotorer. Den tekniske afdeling løser desuden en række PTA-opgaver for produktionen, og som R&D Engineer er det fantastisk at have produktion så tæt på. Du vil være med fra ide til færdigt produkt. Der arbejdes med det bedste inden for støbning og bearbejdning i stål og plast, og der ledes konstant efter nye veje – så en enestående mulighed for at få en særdeles spændende hverdag, hvor (næsten) alt er muligt. Du får reference til den tekniske chef, og du vil få en stor berøringsflade i hele organisationen.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Stillingen som R&D Engineer i Teknisk afdeling er som udgangspunkt en stilling med et bredt arbejdsområde, og optimalt dækker du det hele. Realistisk set vil der være særlige kompetencer eller områder, hvor matchet er bedre, end på andre. Arbejdsområderne vil derfor blive tilpasset dine kompetencer og interesser. Det altafgørende er dog, at du passer godt sammen med de andre i afdelingen. Det faglige skal vi nok hjælpe dig med.

Mulige arbejdsområder og opgaver (ikke udtømmende):

  • Produktudvikling – primært produkter i rustfri, plast og gummi
  • Konfigurering af synkrone og asynkrone motorer
  • Programmering – DriveWorks og makroer i SolidWorks
  • Salgssupport – variantskabelse af eksisterende produkter og diverse spørgsmål
  • PDM – Udvidelse/vedligehold af workflow ved nye produktkategorier
  • Dokumentation – installations- og vedligeholdsmanualer og salgsmateriale
  • Styrkeberegninger og FEA
  • Support til produktionen – diverse PTA-opgaver
  • Diverse tests af nye og eksisterende produkter

Hvem er du?

Du har en solid teknisk baggrund, og du kommer fra, og trives i, et innovativt miljø, hvor vi stræber efter at levere det ypperste til vores kunder, og dermed er med til at løse nogle af deres daglige udfordringer. Du er nysgerrig på alt nyt, og du har en evne til at grave dig ned og forstå. Det glæder vi os meget til at opleve. Endelig er du, som vi, stærkt optaget af at have en god hverdag med gode positive og givende relationer.

Du mestrer dansk og engelsk på højt niveau. Om du er ung eller gammel, mand eller kvinde er underordnet. Det afgørende er, at du passer godt i et tillidsfuldt miljø med en høj faglig stolthed. Vi er stolte af det, vi leverer, og vi gør det godt. Det vil du gerne være med til.

Hvad får du?

Du bliver en del af et særdeles velfungerende team og en tillidsfuld og imødekommende kultur. Du får en god fast løn, god pensionsordning, kantineordning og betalt internet og mobiltelefon. Du vil få stor indflydelse på, hvilke arbejdsområder du kommer til at bruge din tid på.

Hvordan kommer du videre?

Vi indkalder til de indledende samtaler løbende, så send straks dit CV til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.