VVS-ingeniør, EKJ Viborg

Centralt i Viborg – veletableret rådgivningsvirksomhedmange spændende projekter og mulighed for personlig udvikling

Hos EKJ har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter i gang, og på vej ind. Vi søger derfor en stærk VVS-ingeniør med projekteringserfaring inden for især VVS og ventilation. Du bliver en del af et særdeles velfungerende team med rigtig god stemning på kontoret og med gode udviklingsmuligheder for den enkelte. Vi har succes med det, vi gør, og det gavner jo også trivslen. Du vil primært være knyttet til projekter forankret i Viborg, hvor du arbejder tæt sammen med dine øvrige kolleger i huset. Du vil derudover blive en del af hele EKJs VVS-faggruppe fordelt ud over hele Danmark.

Jobbet  

Du vil komme til at arbejde med VVS-rådgivning inden for hele vores brede pallette af byggerier, hvor du på hver enkelt sag og opgave indgår i team, der samarbejder på tværs af såvel geografi som fagdisciplin. Vi har et særligt fokus på kreative og innovative løsninger, og vi arbejder med højt engagement og stor indflydelse hos hver enkelt medarbejder.

Du vil ikke bare sidde på kontoret. Du vil også blive ansvarlig for faglige tilsyn og koordineringer med de udførende på byggepladserne.

Din daglige arbejdsplads bliver primært vores kontor i Viborg, hvor du får en vigtig rolle i vores team. I forbindelse med enkelte projekter og opgaver på tværs af landet, vil du også få lidt rejseaktivitet i det øvrige Danmark.

Din baggrund

Du er uddannet VVS-ingeniør og har en bred erfaring inden for dit fag, og især fra rådgivnings- eller byggebranchen. Du har mindst 3-5 års erfaring, og har formentlig prøvet det meste. Du har:

  • Projekteringserfaring med de grundlæggende projekteringsdiscipliner inden for VVS og ventilation
  • Kendskab til bæredygtighed indenfor VVS-faget
  • Evner til at planlægge og gennemføre opgaver selvstændigt og i tæt dialog med kunder, kollegaer og projektleder
  • Erfaring med energirammeberegninger i henhold til Bygningsreglementet
  • Erfaring med indeklimasimulering for overholdelse af bygherres krav og ønsker til indeklima

Personligheden

Teambaseret tværfagligt samarbejde er afgørende for EKJs succes i dag og fremover. Du trives godt i et miljø, hvor du skal få ting til at lykkes sammen med andre faggrupper og mennesker, og du fungerer godt et sted, hvor forskellighederne bliver en styrke. Du tænker i løsninger, og du arbejder engageret og målrettet med dine opgaver. Du er socialt velfungerende både hjemme på kontoret med dine kolleger og ude på byggepladsen med de udførende.

Hvordan søger du?

FOGH NISSEN Management bistår EKJ i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og EKJ vil ikke få kendskab til din henvendelse uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

Venligst mærk mail og CV:  ”VVS Viborg”

———————————————————————————————————-

Hos EKJ rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJs tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig – dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ og se nogle af vores mange spændende projekter www.ekj.dk