Afdelingsleder til Aalborg – EKJ Rådgivende ingeniører

ekj_logo_cmyk-SAMLET-liggende

STILLINGEN ER BESAT!

Afdelingsleder til Aalborg

 Dygtige medarbejdere med høje ambitioner

Du kommer tæt på topledelsen og får store frihedsgrader

 

Du får ansvaret for 20 dygtige medarbejdere i Aalborg, hvor I sammen skal gøre EKJ endnu stærkere i Nordjylland. EKJ har i alt ca. 250 dygtige medarbejdere, og har, udover Aalborg, kontorer i København, Odense, Aarhus og Viborg – så der er størrelse og kompetencer til fortsat at få de helt store og spændende opgaver for bl.a. den lange række af gode loyale samarbejdspartnere i det Nordjyske. Den nuværende afdelingsleder vil fremover fokusere endnu mere på kunderne, og vi søger derfor hans afløser.

.
Jobbet
Du får det fulde budgetansvar for din afdeling, og dermed også ansvaret for at vækste og udvikle den nordjyske forretning i årene fremover. Du får naturligvis også beføjelser til at gøre det nødvendige. Du skal dog især forvente at have dit blik og din opmærksomhed på de mange gode gamle og nye kunder samt dine dygtige medarbejdere. Du skal nok også forvente at skulle have fingrene ned i detaljerne – for det er jo her, dine input og din sparring kan gøre den store forskel.

EKJ har til huse på Østre Havn i Aalborg, hvor du og dine medarbejdere vil være, når I ikke er hos kunderne. Som leder af EKJ Aalborg vil du også være forbindelsesleddet til resten af EKJ- organisationen, og dine gode forbindelser her skaber jo netop det stærke faglige grundlag, som Aalborg skal vækste og udvikles på.

Du vil indgå i den landsdækkende ledergruppe og koordineringen med dine kolleger andre steder i Danmark. Du vil referere til sektordirektøren for det vestlige Danmark, og dermed være tæt på den strategiske udvikling af EKJ. En udvikling, som du også forventes at bidrage til.

.
Din baggrund
Du har en bygningsfaglig baggrund og gerne med en kommerciel eller ledelsesmæssig overbygning. Du har nogle års erfaring fra rådgiver- eller byggebranchen, og du har et solidt kendskab til projektering. Du har derudover ledererfaring. Helt afgørende er det dog, at du har lyst til at være med til at sætte dig i front for en meget spændende udvikling – i en retning, som du får stor indflydelse på.

.
Personligheden
Du er udadvendt og nyder samværet med såvel kunder som medarbejdere og kolleger. Du er fuld af energi, og du går gerne forrest og sætter retning og tempo. Du er også god til at skabe tillid og følgeskab, og du har et godt humør. Du er empatisk, lyttende og sætter trivsel og ordentlighed højt, og som leder er dit fokus på at få hele holdet til at levere.

.
Vi tilbyder
Som afdelingsleder i EKJ vil du være tæt på den øverste ledelse, du vil få stor indflydelse og store frihedsgrader, men alligevel koblet på helheden. Du vil få en fantastisk chance for at vise, at du kan skabe en succes sammen med et stærkt hold af medarbejdere i en sund og velfunderet virksomhed.

Netværk og lokal tilknytning betyder rigtig meget i denne stilling. Det er derfor et krav, at du bor i det nordjyske område (eller vil flytte hertil).

.
Ansøgning
FOGH NISSEN Management bistår EKJ i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og EKJ vil ikke få kendskab til din henvendelse uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

————————————————————————————————————————–

EKJ er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen. I dag er vi ca. 250 medarbejdere i Danmark og Bulgarien. Firmaet ejes af EKJ Fonden og en gruppe medarbejdere.

Vores tilgang til opgaveløsningen er åben og fleksibel, da vores virksomhedsorganisation er smidig med korte beslutningsveje. Vi deler vores kvalificerede rådgivning med kunder og samarbejdspartnere og tilfører derved projekterne merværdi. Vores vækststrategi er understøttet af vores medarbejderes løbende inddragelse og tilegnelse af ny viden. Vores kompetencer bygger på stor erfaring fra såvel traditionelle som mere specialiserede opgaver. EKJ varetager rollen som totalrådgiver, ingeniørrådgiver eller bygherrerådgiver.

Hos EKJ Aalborg er der p.t. 20 dygtige medarbejdere, fordelt på ingeniører, konstruktører, tekniske assistenter og administrativt personale. I Aalborg leverer EKJ alsidige løsninger til bl.a. nybyggeri, til- og ombygning samt renovering. Arbejdsområderne er planlægning, projektering og styring af bygningsopgaver samt energi- og miljøtekniske anlæg for den private og offentlige sektor.

Se mere på www.ekj.dk