Konstruktionsingeniør – EKJ, Odense

Gruppeleder – Karrierestilling – Odense – Stor indflydelse

Veletableret rådgivningsvirksomhed – store og komplekse byggerier

ANSÆTTELSESPROCESSEN ER STOPPET!

Hos EKJ har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter i gang, og på vej ind. Vi søger derfor en ambitiøs og fagligt tung kollega, der har lyst til at opbygge et stærkt team af konstruktionsingeniører i Odense. Du bliver samtidig en vigtig del af vores afdeling på ca. 20 dygtige mennesker, og du indgår i det landsdækkende team af konstruktions-ingeniører, hvor du får sparring og med-/modspil. Du vil primært være knyttet til projekter forankret i Odense, men du vil også blive koblet på opgaver andre steder i landet, hvor dine kompetencer kan komme i spil.

Jobbet  

Det bliver din opgave at opbygge et helt nyt og velfungerende konstruktionsteam i Odense. Du kan dermed sætte dit helt eget præg på måden, det gøres på. Du bliver en central person, hvor du også får stor indflydelse på kontorets fremtid og måden, I gør tingene på. Udover de ledelsesmæssige og strategiske opgaver, vil du naturligvis også være koblet på en række af vores spændende projekter, hvor din høje faglighed kan komme i spil, og hvor du kan få lov at gå i dybden med tingene. Om du på sigt udvikler dig yderligere i den faglige retning, eller du går ledelsesvejen er jo også op til dig og dine ambitioner. Mulighederne er der i hvert fald.

 

Din baggrund

Du er uddannet konstruktionsingeniør og har mindst 8 års erfaring fra rådgivningsbranchen.

  • Du har både teoretisk og praktisk konstruktionsmæssig viden og indsigt, og er du certificeret inden for konstruktioner, vil det være en fordel (men ikke et krav)
  • Du har projekteringserfaring med beton-, træ- og stålkonstruktioner
  • Du har måske erfaring som fagprojektleder eller disciplinleder og måske også med tilbud og kundedialogen
  • Du har mod på at indgå i et kreativt og tværfagligt miljø både i Odense og i hele EKJ. Du tør udfordre tingene og være nytænkende
  • Du evner at planlægge eget arbejde og koordinere fremdriften i samspil med den øvrige rådgivergruppe

Personligheden

Teambaseret tværfagligt samarbejde er afgørende for EKJs succes i dag og fremover. Du trives godt i et miljø, hvor du skal få ting til at lykkes sammen med andre faggrupper og mennesker, og du fungerer godt et sted, hvor forskellighederne bliver til styrker. Du tænker i løsninger, og du arbejder engageret og målrettet med dine opgaver. Du er socialt velfungerende både hjemme på kontoret med dine kolleger og når du er i dialog med enten bygherrer eller de udførende på byggepladsen.

Hvordan søger du?

FOGH NISSEN Management bistår EKJ i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og EKJ vil ikke få kendskab til din henvendelse uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

Venligst mærk mail og CV:  ”KON-Odense”


Hos EKJ rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJs tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig – dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ og se nogle af vores mange spændende projekter www.ekj.dk