CFO – Strøm Hansen, Nørresundby

Stor indflydelse – Alle muligheder for at vise, at du kan

Sund økonomi – Projektkultur – Nørresundby

Stillingen er ikke længere aktiv!

Du får et stort ansvar i en særdeles veldrevet virksomhed, stor indflydelse og alle muligheder for at vise, at du kan løfte opgaven. Sammen med ansvaret for økonomi, administration og IT får du mulighed for at binde de økonomifaglige områder sammen med hele forretningens udvikling. Det er en stilling, hvor du dagligt bliver udfordret, og hvor du kan vokse som menneske og blive endnu dygtigere CFO – til glæde for dig selv, og for dine mange kolleger i Strøm Hansen.

Du bliver en del af ledelsen sammen med direktionen og de øvrige afdelingsledere. Du bliver i alle sammenhænge en betydende med- og modspiller for hele organisationen, hvor din indflydelse hænger tæt sammen med dine evner til at støtte og skabe værdi. Du får naturligvis ansvar for hele den administrative funktion på 8-12 dygtige medarbejdere, og for den fortsatte udvikling af både den enkelte og hele teamet.

Du bliver ansvarlig for at bygge bro mellem det bagudrettede økonomimæssige syn og udviklingen af forretningen, og i den forbindelse forventes du især at være økonomisk sparringspartner, når der drøftes nye projekter, og/eller når der lægges langsigtede strategier.

Du får meget vide rammer; du bliver en del af den særlige kultur af ekspertise, erfaring og entusiasme hos Strøm Hansen, og du bliver en del af en unik virksomhed, der har sin rod i både solid nordjysk fornuft og ægte pionerånd.

Dit ansvar

Du får det overordnede ansvar som CFO på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Det bliver din opgave at identificere de områder, hvor du og dine dygtige medarbejdere kan støtte hele forretningen bedst muligt. Ud over dette er der en række konkrete opgaver, som bl.a.:

  • At være økonomisk sparringspartner for direktion og ledergruppe
  • Personaleansvar for økonomi- administrations- og IT-afdelingen på alle lokationer
  • Den løbende overvågning og opfølgning på alle igangværende arbejder
  • Finansfunktionen herunder registreringer, årsregnskaber, månedsregnskaber og rapporter, budgettering og den løbende rapportering, herunder blandt andet Power BI
  • Regnskabsfunktionen i forhold til de norske aktiviteter, herunder regnskaber, momsafregning og øvrige kontakt med myndigheder
  • At styre IT-afdelingen til optimal drift, tilpasning og løbende udvikling
  • Strategiimplementering i eget område og tovholder for resten

Din baggrund

Du har en økonomisk uddannelse på kandidatniveau, og du har minimum 5 års relevant ledelseserfaring. Du har solid erfaring med alle de økonomifaglige discipliner, og du har erfaring med projektøkonomi og den økonomiske styring af igangværende arbejder. Du kommer formentlig fra entreprenørbranchen, eller også er du revisor, hvor du har haft entreprenør-klienter. Du er hjemmevant i ERP-systemer, BI og brug af data til analysearbejde. Derudover er du en moderne personaleleder, der formår at udvikle både enkeltindivider og skabe velfungerende og velmotiverede teams og afdelinger.

Din daglige arbejdsplads vil være i Nørresundby med rejseaktivitet til de øvrige lokationer.

Hvordan kommer du videre?

Skriv straks til FOGH NISSEN Management, peter@fonis.dk, som bistår Strøm Hansen i denne ansættelsesproces. Bemærk, at vi udelukkende har behov for dit CV. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og dine oplysninger videregives ikke uden din accept.

Samtaler holdes løbende, og stillingsopslaget fjernes, når den rigtige CFO er fundet. Vær opmærksom på, at stillingsopslaget ligger på forskellige jobsites, hvor opslaget nogle gange rykkes ”frem i køen”. Det er ikke et udtryk for genindrykning, og du behøver derfor ikke søge stillingen igen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04.

————————————————————————————————————————

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, der producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder. Vi beskæftiger pt. ca. 200 ansatte og vores primære forretningsområder er: Automation & Industriel It; Netværk & IT, El-tavler; El-service; Airport; Trafikstyring; Entreprise og Alarmanlæg.

Hovedkontoret ligger i Nørresundby. Der er derudover kontorer i Aarhus, Vejle og København samt aktiviteter i Norge.

Se mere på www.stroemhansen.dk