CEO – GODIK, Sjælland, Fyn eller Nordjylland

Absolut brancheførende – vækst og international udvikling – meget sund økonomi

Som CEO vil du få det fulde ledelsesansvar på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. I et tæt samarbejde med bestyrelsen udstikkes retningen, hvorefter du sammen med din organisation lægger planerne og sætter i gang. Du bliver naturligvis fuldt resultatansvarlig, du får den vigtige kundekontakt, og du har ansvaret for den udenlandske vækst, som allerede nu er en del af strategien. Den nuværende direktør og ejer, Kim Godiksen, overdrager hele ledelsesansvaret til dig. Han vil dog stadig være i huset, og han vil sikre, at du kommer godt og sikkert i gang, og får succes allerede fra starten.

Godik er højt specialiseret og rettet mod udendørs events. Produktpaletten er skræddersyet til dette marked, og der er ikke andre, der kan levere samme komplette løsninger til denne kundegruppe. Det er allerførst en stor fordel for kunderne, der kan fokusere på at arrangere og gennemføre deres aktiviteter, men det er naturligvis også en styrke for Godik. Covid-19 har desværre sat en brat stopper for store udendørs events i en periode, men der har Godik formået at opdyrke nye markeder og kunder, som har bragt Godik rigtig godt igennem pandemien.

Vi håber, du hurtigt vil kunne komme på plads i stolen, og hurtigt vil kunne forstå forretningen så godt, at du kan få udnyttet de mange muligheder, der ligger lige for. Digitaliserings-processen er godt i gang allerede, og de digitale kompetencer skal styrkes og mulighederne udnyttes endnu bedre. Forretningen skal bredes ud over de danske grænser – i første omgang bliver det nok Sverige og Tyskland.

Hvem er du?

Du kommer sandsynligvis fra samme, eller beslægtet, branche, og du ved, hvad der skal til for at få succes med en så kompleks forretning som Godik. Du sidder i dag i en ledende stilling – måske endnu ikke på den øverste position, men så lige på trapperne dertil, og du er klar til at tage denne udfordring op. Du er indstillet på, at du kan lære en masse, og du er klar til at tage imod – men også udstyret med så stærke ledelsesambitioner, at du naturligt sætter dig for bordenden, og sikrer I kommer den rigtige vej ud over stepperne.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så væsentlig. Det er din erfaring og personlighed, der er afgørende. Du er udadvendt og god til at etablere kontakt og dialog. Du er samtidig købmand, der forstår at navigere igennem og finde veje og løsninger – og så er du stærkt resultatorienteret og kan nå i mål.

Godik skal til Tyskland, så der vil blive lagt vægt på dine tyske sprogkompetencer.

Der er hovedkontor i Brovst i Nordjylland, og derudover kontorer i Hedehusene og i Ejby. Det vil være fantastisk, hvis du er bosat i nærheden af en af de 3 adresser.

Hvordan kommer du videre?

Send et godt CV straks – mærket ”CEO”. Du skal sende det til FOGH NISSEN Management, peter@fonis.dk, som bistår Godik i denne ansættelsesproces.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.

——————————————————————————————————————–

Godik er landsdækkende storleverandør indenfor materieludlejning til events og festivaler, udlejning og salg af materiel til håndværk og industri, landbrug, detail branchen, skadeservice samt private. Vi leverer alt det nødvendige materiel som et succesfuldt arrangement kræver – alt fra toiletter til hegn og salgsboder, betalingsløsninger, adgangsarmbånd og meget mere. Til håndværkere kan vi ligeledes levere en lang række produkter, som ellers skulle indhentes fra flere leverandører.

Godik blev grundlagt i 1993 og siden da har vores vigtigste opgave været at levere hurtig og kompetent service og vejledning til vores kunder. Vi engagerer os og gentænker kontinuerligt vores services og leveringsydelser til branchen. Det er vigtigt for os at være frontløbere i vores branche – vi ønsker ikke blot at følge med udviklingen, vi skaber udviklingen! Vores kunders succes er nøglen til at vi selv kan have succes. Vi er derfor altid lydhør overfor vores kunders udfordringer og behov således at vi bedst muligt imødekommer disse.

Vi benytter os udelukkende af egne transport- og serviceløsninger med ladbiler, hejselad, servicebiler og slamsuger, hvilket giver en stor logistikmæssig fordel. Vi har egne værksteder, og sikrer derigennem, at vores materiel altid er i den bedste stand.

Godik har i dag 3 afdelinger som tilsammen dækker hele Danmark – Brovst i Nordjylland, Ejby på Fyn og Hedehusene på Sjælland.