Industry Key Account Manager – Habasit. Jobbet ligger i Danmark

Stillingen er besat!

Store internationale kunder – stor selvstændighed og stor indflydelse – karrieremuligheder

Vi søger en erfaren udadvendt person, der ser hele verden som sin arbejdsplads, og som har lyst til at arbejde med de allerstørste kunder inden for produktion af maskiner til fødevareindustrien. Du vil blive en del af et stort internationalt salgs- og marketingteam, og du vil få direkte reference til chefen for Salg og Marketing i hele Habasit-koncernen.

Du vil komme til at arbejde med de allerstørste kunder, og det bliver din opgave at omfavne salg- og marketingfunktionerne og guide og supportere forretningsudviklingen inden for bl.a. områderne kød, fjerkræ og fisk. Du vil ligeledes få en vigtig rolle i at støtte og vejlede de internationale nøglekunders forretning og projekter. Endelig vil du skulle etablere og bruge dine gode relationer til de store strategiske kunder til at koordinere og støtte de lokale salgsaktiviteter.

Hvad bliver dit ansvar, og hvilke arbejdsopgaver får du?

Der er tale om en tung stilling med høje ambitioner og med 4 store ansvarsområder:

  • Sikring af relationerne med Key Accounts, herunder at sikre, at kunderne bliver bedst muligt rådgivet og vejledt i forhold til deres behov og deres projekter.
  • Udvikle og implementere langsigtede salgs- og markedsstrategier for området – herunder at sikre at de overordnede strategier bliver omsat til lokale aktiviteter og konkrete handlinger.
  • Være bindeleddet mellem markedet og produktudviklingen i Habasit. Det bliver din opgave at bringe markedsbehov og -input med hjem, og på den måde fodre innovationsprocesserne med markeds- og kundeindsigt.
  • Være tovholder og udførende på udvikling af markedsføring og produkttræning. Du skal sikre udviklingen og implementering af de lokale salgsstiltag samt træne og undervise dine lokale kolleger.

Du vil få et kontor hos det danske datterselskab i Nørresundby, men ca. 50% af tiden vil du være på rejse hos dine kunder. Afhængig af hvor du bor, vil du enten være i Nørresundby resten af tiden, eller på hjemmekontor.

Hvem er du?

Allervigtigst er du branchekendt og er fuld af energi og drive. Du har lyst til at påtage dig denne spændende internationale udfordring, og du er overbevist om, at du vil kunne løfte opgaven og bidrage til Habasits fortsatte fantastiske udvikling.

Du har en uddannelse som ingeniør inden for mekanik, eller tilsvarende tekniske baggrund.

Du har mange års erfaring fra produktion af maskiner til håndtering og bearbejdning af fødevarer, og du har en høj teknisk indsigt, der vil sætte dig i stand til både at råde kunderne og træne og vejlede dine kolleger.

Du vil komme til at arbejde med de helt store og betydende kunder, og du har en solid international erfaring med tilsvarende kunder allerede.

Endelig vil det være en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med marketing.

Som person er du initiativrig og fungerer godt i en stor organisation med mange dygtige kolleger. Du er udadvendt og trives godt hos kunderne og i dialog med andre. Du er open minded og god til samarbejde. Du er dygtig til dit arbejde, og du kan holde dig selv i gang og holde fokus på målet. Du når dine deadlines, og du leverer gode resultater.

Hvad får du?

Du får en af de mest spændende stillinger inden for Key Account Management i hele verden, og i en af de mest veletablerede virksomheder inden for produktion og levering af komponenter til brug i fødevareindustrien. Du får derudover store frihedsgrader og stor indflydelse på din hverdag. Endelig får du kontor hos et meget succesfuldt datterselskab i koncernen, NGI i Nørresundby, hvor der skabes vækst og udvikling år efter år – det vil være yderst inspirerende at være en daglig del af. Kort sagt en fantastisk mulighed for den rette!

Du vil blive honoreret med fast konkurrencedygtig løn. Der er derudover pensionsordning, kantineordning.

Hvordan søger du?

Har du lyst til at høre nærmere, så send et CV straks til Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte Peter på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte Habasit direkte.

——————————————————————————————————————–

Habasit, med hovedsæde i Schweiz, blev etableret i 1946 og har længe været verdens førende producent af transportbånd og drivremme. Gennem strategiske virksomhedsovertagelser og egen udvikling er produktudbuddet udvidet til et unikt totaltilbud af drivrems- og transportbåndsløsninger. 

Produktudviklingen foregår i egne laboratorier, og produkterne fremstilles på 17 produktionsanlæg i Europa, Nordamerika og Asien. Habasit har branchens mest avancerede laboratorier, og der investeres kontinuert i produktinnovation, processer og værktøjer. Distributionen varetages af et verdensomspændende netværk med 38 datterselskaber, som videreforædler produkterne, og de er ansvarlige for salg og service på deres lokale markeder. Organisationen består af i alt ca. 3.600 medarbejdere.  

Se mere på www.habasit.com