Head of Supply Chain & Operations – Audio Group Denmark

STILLINGEN ER BESAT!

“At Audio Group Denmark, we bring people closer to the music by creating access to great, authentic, and emotional musical experiences. We believe that everybody deserves these kinds of moments. We feel strongly committed to that wonderful and exciting passion for high-end music. This makes us persistently strive for the ultimate in pristine sound quality. It is this unadulterated musical experience that we want to share with the rest of the world”.

Audio Group Denmark udvikler og producerer HI-FI udstyr i den absolutte topklasse. Virksomheden ligger i Aalborg, og kunderne kommer fra hele verden. Der er kraftig omsætningsvækst, en sund økonomi og et mål om yderligere international ekspansion.

Ansvaret for supply chain og operations ligger i dag hos virksomhedens CEO, der naturligt også har mange andre opgaver. Der er derfor behov for en, der kan have sin fulde opmærksomhed på området, og som kan være med til at systematisere, effektivisere og skalere virksomhedens nøgleprocesser.

Mærk og se endnu mere på www.audiogroupdenmark.com

.

Head of Supply Chain & Operations

Sourcing fra Fjernøsten – ledelse af produktion/montage

kvalitetssikring af hele værdikæden

Audio Group Denmark ligger i Aalborg og beskæftiger i dag ca. 40 særdeles dygtige mennesker. Alle produkter udvikles i Danmark, og delene produceres hos underleverandører – flere af disse i Fjernøsten. Alle dele samles på fabrikken i Aalborg, og testes grundigt inden der leveres til de mange kunder World Wide.

Stillingen som Head of Supply Chain & Operations er nyoprettet, og med reference til CEO.

Du vil få ansvaret for ca. 25 meget selvstændige medarbejdere, og du vil få stor berøring med alle øvrige i huset, samt en del samarbejdspartnere uden for huset. Du bliver en del af ledergruppen, der, udover dig, består af CEO, CSO samt de 2 grundlæggere, Lars Kristensen og Michael Børresen.

.

Stillingen
Du får det ledelsesmæssige ansvar for, at forsyning af råvarer og halvfabrikata til enhver tid fungerer optimalt, så der kan produceres og leveres til kunderne, som aftalt. Derudover får du ansvaret for produktion/montage, lager og logistik. De væsentligste ansvarsområder er:

  • Sourcing, forhandling og implementering af aftaler med leverandører
  • Optimering, opbygning og vedligeholdelse af indkøbs- og produktionsprocesser
  • Styring og optimering af lagre på alle lokationer for både råvarer, halvfabrikata og færdigvarer
  • Optimering og daglig ledelse af produktion/montage
  • Kvalitetssikring i alle led – med særligt fokus på sikring af kvaliteten fra underleverandører i Fjernøsten
  • Personaleansvar for indkøb, logistik, lager og produktion/montage – i alt p.t. ca. 25 særdeles dygtige og velmotiverede medarbejdere

.

Hvem er du?
Som det allervigtigste er du en positiv kollega, der har nemt ved at skabe relationer og nemt glider ind i en stærk og passioneret kultur. Du indtager naturligt den ledende rolle, og du har nemt ved at få følgeskab. Du holder fast, får noget fra hånden, og du er god til at organisere og strukturere. Du træder ind i en særdeles velfungerende organisation, hvor der vil være behov for at optimere de eksisterende processer, samt få sat et stærkt effektivitetsfokus i forbindelse med den forestående vækst og udvikling.

Du har solid erfaring med supply chain området og i særlig grad med sourcing fra Fjernøsten. Du ved, hvordan man forhandler og implementerer et godt samarbejde med leverandørerne – herunder sikring af kvaliteten på leverancerne.

Du er god til at organisere og optimere produktionsprocesserne samtidig med, at du kan bevare den høje grad af motivation, selvledelse og arbejdsglæde hos dine dygtige medarbejdere.

.

Hvad forventer vi?
Vi forventer en sikker hånd på balancen mellem behovet for at have råvarer og halvfabrikata til tiden, uden at lagerbindingen bliver for stor. Du skal derudover have et stærkt fokus på at få maskinrummet til spille, og samtidig bevare passionen og entusiasmen.

.

Hvordan kommer du videre?
Vi indkalder til samtaler løbende, og forventer at være i mål med en aftale inden udgangen af februar. Send derfor straks dit CV til peter@fonis.dk

Mærk venligst dit CV og din mail ”Audio Group Denmark”.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Undlad venligst at kontakte Audio Group Denmark direkte.