CFO – GODIK, Nordjylland

STILLINGEN ER BESAT!

Absolut brancheførende – vækst og international udvikling

Generationsskifte – meget sund økonomi – Nordjylland

Den nuværende ejer, Kim Godiksen, er ved at overdrage den ledelsesmæssige opgave til en ny CEO, der starter til november 2021. Det bliver din opgave, sammen med den nye CEO og den øvrige ledergruppe, at forberede organisationen til en fremtid, hvor GODIK er på flere markeder med en endnu bredere produktportefølje.

Som CFO får du det fulde ansvar for hele den finansielle og økonomiske side af forretningen, herunder også IT. Du deltager i bestyrelsesmøderne; er i tæt samarbejde med den øvrige ledelse i dagligdagen, og så får du naturligvis ansvaret for at sikre, at der er fuldt styr på det økonomiske og administrative. Særligt bliver det dit ansvar at sørge for, at det økonomiske setup understøtter den forretningsmæssige udvikling bl.a. på likviditet og finansiering. Der er ambitiøse vækstplaner, hvilket kræver en sikker hånd og en rigtig god forretningsforståelse. Denne stilling er derfor en bred og særdeles interessant CFO-stilling med stor indflydelse og mange spændende udfordringer både nu og i mange år fremover.

Godik er i dag højt specialiseret og rettet mod udendørs events. Produktpaletten er skræddersyet til dette marked, og der er ikke andre, der kan levere samme komplette løsninger til denne kundegruppe. Det er en stor fordel for kunderne, der kan fokusere på at arrangere og gennemføre deres aktiviteter, men det er naturligvis også en styrke for Godik. Covid-19 har desværre sat en brat stopper for store udendørs events i en periode, men her har Godik formået at opdyrke nye markeder og kunder, som har bragt Godik rigtig godt igennem pandemien. Regnskabet for 2020 udviser bedste resultat nogensinde, og 2021 forventes at blive endnu bedre.

Hvem er du?

Du har en økonomisk uddannelse på kandidatniveau, og så har du minimum 5 års relevant ledelseserfaring. Forretningsgrundlaget for GODIK er materieludlejning. Det er derfor afgørende, at du har solid erfaring med en lignende finansieringstung virksomhed, og har både evner og lyst til at arbejde med at optimere denne del af forretningen. Har du et afsæt fra en virksomhed med materialeudlejning og logistik som omdrejningspunktet, vil det absolut være en fordel. Der er store internationale vækstambitioner, så udover dansk skal du som minimum være god til engelsk, og gerne tysk.

Din daglige arbejdsplads vil være i Brovst.

Hvordan kommer du videre?

Send et godt CV straks – mærket ”CFO”. Du skal sende det til FOGH NISSEN Management, peter@fonis.dk, som bistår Godik i denne ansættelsesproces.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04.

——————————————————————————————————————–

Godik er landsdækkende storleverandør indenfor materieludlejning til events og festivaler, udlejning og salg af materiel til håndværk og industri, landbrug, detail branchen, skadeservice samt private. Vi leverer alt det nødvendige materiel som et succesfuldt arrangement kræver – alt fra toiletter til hegn og salgsboder, betalingsløsninger, adgangsarmbånd og meget mere. Til håndværkere kan vi ligeledes levere en lang række produkter, som ellers skulle indhentes fra flere leverandører.

Godik blev grundlagt i 1993 og siden da har vores vigtigste opgave været at levere hurtig og kompetent service og vejledning til vores kunder. Vi engagerer os og gentænker kontinuerligt vores services og leveringsydelser til branchen. Det er vigtigt for os at være frontløbere i vores branche – vi ønsker ikke blot at følge med udviklingen, vi skaber udviklingen! Vores kunders succes er nøglen til at vi selv kan have succes. Vi er derfor altid lydhør overfor vores kunders udfordringer og behov således at vi bedst muligt imødekommer disse.

Vi benytter os udelukkende af egne transport- og serviceløsninger med ladbiler, hejselad, servicebiler og slamsuger, hvilket giver en stor logistikmæssig fordel. Vi har egne værksteder, og sikrer derigennem, at vores materiel altid er i den bedste stand.

Godik har i dag 3 afdelinger som tilsammen dækker hele Danmark – Brovst i Nordjylland, Ejby på Fyn og Hedehusene på Sjælland.