Udviklingschef – Danphone, Nørresundby

Fremtidens maritime kommunikationsløsninger

Nørresundby/Aalborg – tæt på beslutninger – stor indflydelse – yderst solid markedsplatform, som består i mange år frem

Stillingen er besat!

Vi søger en udviklingschef, der kan tage det daglige ledelsesansvar for udviklingsafdelingen og de 6 medarbejdere. Du vil indgå i ledergruppen, og du vil få stor indflydelse på Danphones fremtidig udvikling – i et tæt samarbejde med dine højtkvalificerede kolleger, kunder, samarbejdspartnere, IMO, og i takt med den teknologiske udvikling generelt. Det bliver din opgave både at have fingrene operationelt nede i materien samtidig med, at du bevarer det strategiske overblik.

Du vil få frihed og muligheder i et miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil være i centrum for at præge udviklingen, både organisationen, processer, systemer og produkter. Hos os er organisationen flad, omgangstonen uformel og humor er en vigtig del af hverdagen.

.

Dit ansvar
Med reference til CEO, og som medlem af ledergruppen, vil du få ansvaret for udviklingsafdelingen i en både operationel og strategisk rolle. 

Dine arbejdsområder og ansvar vil bl.a. være:

 • Udvikle, implementere og vedligeholde Danphones udviklingsstrategi
 • Lede platformsudvikling, kundespecifik softwareudvikling, udvikling af interfaces etc.
 • Kvalitetssikring, herunder valg af metode, processer og værktøjer
 • Udvikling af såvel hardware som software til radiokommunikationssystemer foruden nye standardprodukter, derunder produktgodkendelse
 • Teknisk specifikation af indkøb og komponentfabrikat, derunder udarbejde og styre tegninger, diagrammer og styklister samt teknisk dokumentation og dokumentation til kunder og myndigheder.
 • Problemløsning ved tekniske fejl i samarbejde med service og support
 • Kontrol- og afprøvningsudstyr, derunder har du autorisation til  nødvendigt omfang at kalibrere el måle- og testudstyr.
 • Projektledelse, prioritering og strukturering af større projekter
 • Håndtering af samarbejdspartnere og udstyrsproducenter i hele verden
 • Indgå i dialog omkring tilbud og kundeprojekter
 • Projektledelse og involvering i udvikling af kundeleverancer

.

Din baggrund
Du har naturligvis en relevant længerevarende uddannelse og solid erfaring inden for området.

Konkret forestiller vi os, at du kan genkende det meste af dette:

 • Du har erfaring med teknologisk udvikling, projektledelse og ledelse
 • Du kender til softwareudvikling, elektronikudvikling og telekommunikation – vi arbejder lige nu i C, C#, C++, GNU radio, dot net, Atmel Studio, Wireshark, GCC og Eclipse til Linux og Visual Studio til Windows samt en del flere værktøjer. Du vil også få indflydelse på, hvilke værktøjer vi bruger fremover.
 • Du forstår store projekter med hardware og software
 • Du er god til at kommunikere på engelsk i skrift og tale

Din daglige arbejdsplads vil være på Danphones nye kontor i Nørresundby. Der kan være rejseaktivitet, men oftest vil du kunne klare det meste fra kontoret.

.

Hvordan kommer du videre?
Skriv straks til FOGH NISSEN Management, peter@fonis.dk, som bistår Danphone i denne ansættelsesproces. Bemærk, at vi udelukkende har behov for dit CV. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt, og dine oplysninger videregives ikke uden din accept.

Samtaler holdes løbende, og stillingsopslaget fjernes, når den rigtige er fundet. Vær opmærksom på, at stillingsopslaget ligger på forskellige jobsites, hvor opslaget nogle gange rykkes ”frem i køen”. Det er ikke et udtryk for genindrykning, og du behøver derfor ikke søge stillingen igen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04.

—————————————————————————————

Danphone A/S har siden 1990 udviklet, produceret og solgt landbaserede GMDSS kystradioløsninger samt maritimt testudstyr i hele verden. De frække forkortelser i vores branche er IMO, SOLAS, GMDSS, NAVTEX, VDES, NAVDAT, AIS, SOLAS, VHF, MF/HF, DSC. Vores kunder er myndigheder, systemintegratorer og serviceselskaber. Vores samarbejdspartnere er bl.a. Gatehouse, Barrett, Cobham, Wärtsila, SAAB, Icom og mange andre. Vi er en fokuseret nichevirksomhed, der prioriterer faglighed, troværdighed og samarbejde internt og eksternt.

Vi har udviklet og produceret denne type løsninger siden 1990, og er med til at sikre sikkerhed til søs indenfor fiskeri og shipping. Vi tager vores andel i den bæredygtige udvikling af de 17 verdensmål.

Se mere på www.danphone.com