President of Sales – NGI Hygienic Components

STILLINGEN ER BESAT!

NGI Hygienic Components er verdens førende producent af hygiejniske komponenter i rustfrit stål. Vi har konstant fokus på innovation og udvikling af vores produkter og koncepter for at tilfredsstille vores kunders behov. I 2018 opkøbte Habasit majoritetsandelen i NGI; Habasit er et familiedrevet schweizisk firma med mere end 4.000 ansatte på verdensplan. Det har sat yderligere fart på væksten, og produktporteføljen udvides årligt med nye og spændende produkter til branchen.

NGI er grundlagt i 1991 og er repræsenteret i mere end 50 lande. NGI beskæftiger ca. 180 medarbejdere, heraf 150 i Danmark (Nørresundby).

NGI har i 2022 købt en tysk producent af tromlemotorer, Momentum Technologies GmbH, og der vil givetvis blive tilføjet flere højtspecialiserede løsninger indenfor DriveTech de nærmeste år. For at bevare det vigtige fokus på de etablerede produkter, og ikke mindst for at sikre fokus på opbygning af de nye produkter og markeder, er der udpeget et selvstændigt forretningsområde – NGI DriveTech.

Se mere på www.ngi-global.com

Til at opbygge det nye forretningsområde søges der nu en stærk

President of Sales

Opbygning af nyt forretningsområde til etableret kundeportefølje

Det fulde markedsansvar og internationalt personaleansvar

Salget og markedsbearbejdningen er sat i gang. Produkterne er klar, og vi kender stort set alle kunder. Der er 2 sælgere ansat i Danmark, 2 (og snart flere) i Tyskland og der søges lige nu efter sælgere i Italien og USA til dette nye forretningsområde, der i løbet af få år forventes at udgøre en betydelig del af NGIs samlede salg.

Det bliver din opgave at opbygge et velfungerende internationalt salgsteam til NGI DriveTech, og stille dig i spidsen for at få skabt en slagkraftig markedsstrategi, der kan bane vejen ind på det marked, hvor NGI i forvejen er særdeles godt etableret som leverandør af maskinsko og andre produkter inden for hygiejniske løsninger. Det bliver også dig der, sammen med dine medarbejdere, skal eksekvere på strategien.

Du får reference til CCO for NGI, og du kommer med i ledergruppen.

Hvem er du?
Du har solid erfaring i at drive internationale salgs- og markedsaktiviteter. Du har på egen hånd, eller som wing-man til en erfaren, stået for at opbygge et nyt forretningsområde, og du har i dag både salgs- og personaleansvar for minimum 5-10 medarbejdere. Du kender fødevarebranchen eller du har arbejdet i underleverandørledet til fødevarebranchen.

Som menneske drives du af at skabe og bygge op. Du har en smittende energi og går efter at nå særdeles gode resultater. Du har naturligvis en god forretningsforståelse, som du sætter i spil sammen med både kunder, kolleger og medarbejdere. Du tåler pres og bevarer roen, når det går stærkt. Du er udadvendt og trives bedst i en hverdag, hvor du har mange kontakter og tæt dialog med markedet. Du har styr på dine ting, er ordholden og arbejder disciplineret og med øjnene stift på målet.

NGIs koncernsprog er engelsk, som du mestrer på højt niveau, og kan du klare dig på dansk, vil det være fint. Det er dog ikke et krav. Hovedkontoret ligger i Nørresundby, og, afhængig af din bopæl, vil du enten være der hyppigt, eller flyve/køre ind, efter behov. Der er således ikke krav om bopæl i nærheden af hovedkontoret.

Det siger sig selv, at du vil få en betydelig rejseaktivitet både i Europa og oversøisk. Det skal du trives med, og ikke mindst skal dit bagland fungere med, at du vil være væk en del af tiden.

Hvad får du?
Du bliver en del af en stor succes, en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – og et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene. Der vil være store muligheder for at skabe en succes i denne opgave, og du vil blive honoreret med en konkurrencedygtig løn. Der er en god pensionsordning, og kantineordning (når du er i Nørresundby).

Hvordan kommer du videre?
Send straks dit CV til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.