Salgschef – ab Aluminium, Thisted

STILLINGEN ER BESAT!

ab Aluminium producerer højt forædlede emner i aluminium efter kundens behov. Vores medarbejdere tilbyder seriøs og ærlig rådgivning og indgår i et tæt samarbejde med kunden omkring design, konstruktion og materialevalg med behov for at udvikle og producere produktet fra start til slut på den mest rationelle og prisgunstige måde.

ab Aluminium producerer til en lang række brancher – bl.a. fly, robotter, rehab-branchen, brugskunst og til vindmøller.

Vores 50 medarbejdere er alle højt specialiserede. Uanset om opgaven er et helt enkelt produkt eller mere komplicerede og sammensatte produkter, går vi efter innovative og effektive løsninger, og vi rådgiver gerne om konstruktion og materialevalg. Med en lang række kompetencer i vores produktion er vi klar at håndtere komplicerede opgaver, og vi kan følge produktet helt til døren med montage, pakning, logistik og levering direkte til slutkunden.

Vores primære markeder er Danmark, Norge og Sverige, men vi eksporterer i øjeblikket også til Tyskland, Holland, UK, Frankrig, Finland, Polen og Ungarn. Se yderligere på www.aluminium.dk

Salgschef

Specialister i aluminiumsbearbejdning – fantastisk arbejdsmiljø – vækst og udvikling – ledelse af salgsteamet – opbygge relationer

Efter 55 år med udvikling, bearbejdning og produktion af højtforædlede produkter i aluminium, har ab Aluminium i dag en solid markedsposition. Fremtiden tegner lys, og der er en ambition om fortsat vækst og udvikling. Salgschefen gennem de seneste 15 år fratræder til sommer, og vi leder derfor efter hans afløser. Måske er det dig?

Du bliver ansvarlig for det samlede salg, og du vil komme i spidsen for 2 fantastisk dygtige salgsingeniører med mange års erfaring i ab og fra branchen. Du får direkte reference til den administrerende direktør, og du indgår i ledergruppen på 3. Du får stor indflydelse på den fremtidige strategi, og du bliver ansvarlig for salgsstrategien, som du naturligvis også står for at eksekvere sammen med dine dygtige medarbejdere.

Ab Aluminium er en veldrevet og innovativ produktionsvirksomhed med et stærkt fokus på trivsel og arbejdsmiljø. Du er en del af tiden hos kunderne, og resten af tiden på fabrikken i Thisted. Du kommer ind i en kultur og et miljø, hvor ”plejer” bliver udfordret, og hvor der er plads til de lidt skæve og utraditionelle spørgsmål og tanker – og du må meget gerne bidrage hertil.

Du trives bedst, når der er travlt, og når du sammen med dine kolleger skaber fantastiske resultater. Du er fuld af godt humør og energi, og du elsker friheden under ansvar. Du arbejder vedholdende og har et sikkert blik på målet.

Du har erfaring fra industrien og underleverandørverdenen. Det er ikke et krav, at du kender til Aluminium. Det er derimod et stort ønske, at du har en god forståelse for konstruktionstegninger, og kan tale med. Du har en solid erfaring i salgsrollen, og du har en ambition om at udvikle dine ledelsesmæssige kompetencer – eller også er du fuldt erfaren med ledelse også, og har behov for et komme et sted hen hvor der er spændende udfordringer og et godt arbejdsklima. Det er drivet, lysten og energien, der er afgørende. Du har nok en teknisk uddannelse af en eller anden art.

Hvordan kommer du videre?

Vi har kun brug for et CV – send det mærket ”ab Aluminium” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.