Privatrådgivere, Sydbank Aalborg

STILLINGEN ER IKKE LÆNGERE ÅBEN!

Tætte kunderelationer – stor indflydelse og korte beslutningsveje

markant vækst i Nordjylland – særdeles godt arbejdsmiljø

Har du lyst til at være en del af en ambitiøs og spændende vækstrejse i Nordjylland – og mestrer du at skabe tætte relationer med både kunder, samarbejdspartnere og kolleger? Så har du nu muligheden for at blive en del af holdet i privatafdelingen i Sydbank Aalborg, hvor en spændende og aktiv portefølje står klar.

I vores flotte moderne afdeling på Østre Havn er vi knap 30 kolleger, hvoraf de 11 bliver dine tætteste kolleger i Privat. Vi bor i kontorfællesskab i E-huset, hvor der er god mulighed for at netværke med husets øvrige lejere – måske over en frokost i den fælles kantine. Afdelingen i Aalborg er kendetegnet ved et stærkt fagligt fundament og et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, som sikrer dig en god opstart gennem et struktureret introduktionsforløb og mulighed for sparring i dagligdagen. Samtidig er der god mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen og teamet – så brænder du ekstra for et specielt område, er der også mulighed for at arbejde det ind i din hverdag

I 2020 købte Sydbank Alm. Brand Bank, hvor vi fik 5 dygtige privatrådgivere med på holdet. Siden er udviklingen fortsat, og ambitionerne for Aalborg og Nordjylland er høje. Vi søger derfor yderligere 3 nye privatrådgivere til afdelingen.

Jobbet  

Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der skaber tætte relationer, høj kundetilfredshed og øget forretning med eksisterende og nye kunder. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle behov. Samtidig brænder du for at tage del i, at hele filialen lykkes, som et team. Du gør en forskel for vores kunder – og for dine kolleger i teamet.

Dine primære opgaver bliver at

• løfte ansvaret for egen kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats

• præsentere nye muligheder indenfor f.eks. låneomlægning, pension og investering

• efterbehandle og følge op på kundemøder

• arbejde med nye kunder for løbende at udbygge porteføljen – her kan du få hjælp fra vores hunterteam

• planlægge og deltage i rådgivnings- og salgsaktiviteter, fx gå-hjem-møder og events

• indgå i løbende dialog om din personlige- og faglige udvikling

 

Din baggrund

Du er uddannet finansøkonom, finansbachelor eller har en traditionel bankuddannelse. Det vil være en fordel, hvis du har minimum 5 års erfaring med rådgivning af privatkunder, og med stærke kompetencer i rådgivning indenfor bolig, pension og investering. Du trives med at være opsøgende i dialogen med kunderne, og du ved, hvor vigtigt det er at være tilgængelig for kunderne. 

Din daglige arbejdsplads ligger på Østre Havn i Aalborg, og du er bosat i fornuftig køreafstand herfra.

 

Personligheden

Du brænder for at give unikke kundeoplevelser. Du har en struktureret arbejdsform, og du kan bevare overblikket i en hverdag med mange sideløbende opgaver. Du kan arbejde selvstændigt, og du evner samtidig at have øje for helheden i afdelingen. I Sydbank arbejder vi systematisk med mål og konstruktiv feedback, så vi udvikler os og bliver dygtigere. Du skal derfor trives i en kultur med åbenhed og dialog – og have lyst til at deltage aktivt i udviklingen af dig selv, dine kolleger og Sydbank generelt.

Hvordan søger du?

FOGH NISSEN Management bistår Sydbank i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og Sydbank vil ikke få kendskab til din henvendelse uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV, mrk. ”Sydbank” – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

———————————————————————————————————-

I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Bare bank – helt enkelt. Vi tror, at det er en af årsagerne til, at vi har nogle af de mest tilfredse medarbejdere i branchen – og nu mangler vi dig!

Vi ønsker at være nordjydernes og aalborgensernes førstevalg, når det gælder valget af pengeinstitut. Derfor udvider Sydbank også i Nordjylland og vi er massivt til stede, hvor mange nordjyder kommer. Vi bakker op om det lokale liv i regionens største by, og vores navn og logo bliver mere og mere synligt på den lokale markedsplads.

Sammen skaber vi den gode arbejdsplads – og en endnu stærkere bank.