Indkøber – NGI, Nørresundby

Vækst og udvikling – internationalt miljø – store personlige udviklingsmuligheder

STILLINGEN ER BESAT!

Vi søger en dynamisk, omstillingsparat og ambitiøs kollega til indkøbsafdelingen i Nørresundby. Du bliver en vigtig del af teamet med 3 dygtige indkøbere. Det er jeres ansvar at sikre et konstant flow af varer i rette mængde og til tiden. Det gør vi ved at være tæt på vores leverandører og ved at være proaktive både i forhold til allerede aftalte leverancer og til produktionens kommende behov. Jo tættere vi er på, og jo bedre vi er til at planlægge og optimere, jo bedre kan vores produktion planlægge og gennemføre. Du får reference til indkøbschefen, og du vil være i tæt dagligt samarbejde med produktionsplanlægningen.

Hvem er du?
Du drives af at levere som aftalt og af at hjælpe med at løse udfordringer. Kort sagt trives du i et meget omskifteligt miljø med et højt tempo og mange bolde i luften. Du er robust, og du er naturligvis velorganiseret og ordholden.

Det er afgørende, at du har erfaring med Navision eller MS Business Central. Derudover vil der blive lagt vægt på din erfaring fra tilsvarende stilling som indkøber eller lignende. Dansk er det daglige sprog både internt og i forhold til leverandørerne. Derudover klarer du dig på engelsk i både skrift og tale – det behøver ikke være på forhandlingsniveau.

Dit daglige arbejdssted vil være i Nørresundby, og du er bosat inden for en radius af 45 minutters kørsel herfra.

Hvad får du?
Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – og et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene. Alt efter din baggrund og dine ambitioner vil der være store personlige udviklingsmuligheder i stillingen. Du vil blive honoreret med en konkurrencedygtig løn, og der er pensionsordning og en god kantineordning.

Hvordan kommer du videre?
Send straks dit CV (mærket: Indkøber) til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.

————————————

NGI Hygienic Components er verdens førende producent af hygiejniske komponenter til maskiner i rustfrit stål. NGI leverer til maskinbyggere og fødevarevirksomheder over hele verden. NGI er grundlagt i 1991 og er repræsenteret i mere end 50 lande. NGI beskæftiger ca. 180 medarbejdere, heraf 150 i Danmark. I 2018 opkøbte Habasit Group majoritetsandelen i NGI; Habasit er et familiedrevet schweizisk firma med mere end 4.000 ansatte på verdensplan. Det har sat yderligere fart på væksten, og produktporteføljen udvides årligt med nye og spændende produkter til branchen. Se mere på www.ngi-global.com