Bygningskonstruktør / BIM-designer VVS, EKJ Viborg

STILLINGEN ER BESAT!

Centralt i Viborg – VVS, ventilation og evt. konstruktioner – mange spændende projekter og mulighed for personlig udvikling

Hos EKJ har vi forrygende travlt, og vi har mange spændende projekter i gang, og på vej ind. Vi søger derfor en erfaren bygningskonstruktør / BIM-Designer VVS til vores team i Viborg. Du kommer især til at arbejde med vvs og ventilation, og måske også konstruktioner (afhængig af dine erfaringer). Du bliver en del af et særdeles velfungerende team med rigtig god stemning på kontoret og med gode udviklingsmuligheder for den enkelte. Vi har succes med det, vi gør, og det gavner jo også trivslen. Du vil primært være knyttet til projekter forankret i Viborg, hvor du arbejder tæt sammen med dine øvrige kolleger i huset.

.

Jobbet  

Du vil primært blive koblet på VVS og ventilationsopgaver. Der vil også være mulighed for at komme på konstruktionsopgaver – enten fordi du har erfaring derfra, eller fordi du gerne vil udvikle dine kompetencer også på det område. Vi har et særligt fokus på kreative og innovative løsninger, og vi arbejder med højt engagement og stor indflydelse hos hver enkelt medarbejder.

Din daglige arbejdsplads bliver primært vores kontor i Viborg, hvor du får en vigtig rolle i vores team. Du vil derudover også blive koblet enkelte af vores projekter knyttet til de andre kontorer – og dermed kan du se frem til en yderst afvekslende hverdag.

.

Din baggrund

Du er uddannet bygningskonstruktør eller BIM-Designer VVS, og du har erfaring med de fleste discipliner. På et tidspunkt har du specialiseret dig i retning af VVS og ventilation. Du har som minimum 3-5 års erfaring.

  • Du har solid erfaring med Revit
  • Du har erfaring i at tegne VVS og ventilation, og måske også konstruktioner
  • Du trives godt med at indgå i tværfaglige teams både på kontoret i Viborg, og indimellem også med dine kolleger i resten af landet.

.

Personligheden

Teambaseret tværfagligt samarbejde er afgørende for EKJs succes i dag og fremover. Du trives godt i et miljø, hvor du skal få ting til at lykkes sammen med andre faggrupper og mennesker, og du fungerer godt et sted, hvor forskellighederne bliver en styrke. Du tænker i løsninger, og du arbejder engageret og målrettet med dine opgaver. Du er socialt velfungerende både hjemme på kontoret med dine kolleger ude på byggepladsen.

.

Hvordan søger du?

FOGH NISSEN Management bistår EKJ i denne ansættelsesproces. Har du brug for at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04. Enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed, og EKJ vil ikke få kendskab til din henvendelse uden forudgående aftale.

Vi har udelukkende brug for dit CV – send det hurtigst muligt til peter@fonis.dk

Venligst mærk mail og CV:  ”Konstruktør/BIM Viborg”

———————————————————————————————————-

Hos EKJ rådgivende ingeniører har vi kort vej mellem ledelse og medarbejdere og mellem kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. EKJs tværfaglige profil afføder projekter, som både kræver samarbejde på tværs af fag og geografi, og en hverdag i EKJ er meget alsidig – dog altid med kvalitet gennem engagement som grundværdier. Læs mere om EKJ og se nogle af vores mange spændende projekter www.ekj.dk