Opstiller – AVK Tooling, Sæby

AVK Logo NY BLÅ

Opstiller

Spåntagende bearbejdning – CNC programmering – industritekniker, maskinarbejder eller lign. – AVK Tooling, Sæby

 

AVK Tooling er en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor. Der har gennem mange år været vækst og udvikling, og der søges derfor yderligere en kollega til programmering og opstilling af de mange spændende opgaver og maskiner. Den daglige arbejdsplads bliver i Sæby, hvor der i dag er ansat ca. 80 engagerede og energiske medarbejdere. Se yderligere på www.avktool.dk

Jobbet
Du får din faste base i PTA-afdelingen med direkte reference til produktionschefen. Du vil få din daglige gang på værkstedet, hvor det bliver dit ansvar, sammen med dine øvrige kolleger i afdelingen, at programmere og sikre bearbejdningen af de mange komplekse emner – og dermed til enhver tid sikre, at produktionen kører problemfrit og top-trimmet. Du vil også skulle arbejde med indkøring af nye maskiner og udstyr og de tilhørende værktøjer. CNC programmering er derfor en meget stor og vigtig del af din hverdag.

Faglig baggrund
Din solide faglige baggrund i spåntagende bearbejdning er afgørende for denne stilling. Du har en uddannelse som industritekniker/maskinarbejder eller tilsvarende, og du har nogle års erfaring med spåntagende bearbejdning og -produktion. Du trives allerbedst i produktionen og med fingrene dybt nede i de spændende udfordringer. Du er en dygtig CNC programmør, og du har arbejdet med det i nogle år.

Energien betyder noget!
Du har energi og har lyst til at være i et miljø med et konstant fokus på vækst og udvikling. Du brænder for at gøre tingene smartere, og du trives med kvalitet og orden omkring dig. Sidst, men ikke mindst, er du en god kollega, der trives med en direkte og uformel omgangstone.

Vi tilbyder
En fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og med topkompetente kolleger. Der er ordnede arbejdsforhold og gode arbejdsvilkår. Det er et krav, at du er bosat i fornuftig pendlerafstand fra Sæby.

Ansøgning
FOGH NISSEN bistår AVK Tooling i denne ansættelse. Send et CV til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, så ring til Peter Fogh Nissen på 40 45 15 04.