Indkøber – TeeJet Technologies, Aabybro/Nordjylland

Logo - mindre

 

STILLINGEN ER BESAT!

Indkøber

Elektronik, internationalt miljø, stor indflydelse og spændende arbejdsopgaver, leverandørforhandlinger

 

Du risikerer at blive så glad for at arbejde hos TeeJet Technologies, at du bliver hængende i mange år! Som indkøber ved TeeJet vil du blive en del af et lille og velfungerende team, der tilsammen har ansvaret for både indkøb, varemodtagelse og forsendelse. Din rolle bliver at sikre, at alle komponenter kommer frem til aftalt tid og til den bedst mulige pris. Du vil få store frihedsgrader og stor indflydelse, og med reference til produktionschefen vil du også få en bred berøringsflade internt i huset.

Du vil få muligheden for at blive en del af en veldrevet og førende elektronikvirksomhed inden for løsninger til landbruget. Trivslen er meget høj, og derfor bliver medarbejderne længe hos TeeJet. Din daglige arbejdsplads er på fabrikken i Aabybro, hvor du vil få ansvaret for al indkøb til den danske del af TeeJet. Det bliver dig, der forhandler med leverandørerne – både i det daglige, og når der skal forhandles overordnede aftaler for samarbejdet.

Du arbejder selvstændigt og trives bedst med at have fingrene i detaljerne. Du har gå-på-mod og motiveres af at gøre det lidt bedre end sidste gang. Du er udadvendt og har det godt sammen med dine kolleger og samarbejdspartnere. Endelig er du meget omhyggelig og har styr på dine aftaler og opgaver.

Du har erfaring fra den tekniske verden, og har du erfaring fra elektronikbranchen, vil det være en stor fordel. Du er i dag i en tilsvarende stilling, og har lyst til et job, hvor du bliver udfordret lidt mere og får lidt mere ansvar (uden det personalemæssige, som ligger hos produktionschefen). Du er fuld af energi, udadvendt og har et godt humør. Du arbejder selvstændigt og pligtopfyldende med dine opgaver, og er en god samarbejdspartner for både kolleger og eksterne.

Hvordan kommer du videre?
Send et CV mærket ”TeeJet” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.

————————————————————————————————————————–

TeeJet Technologies fokuserer på sprøjteteknologi og elektronik. Vores firma og produkter har indgået i landbrugssprøjtning lige siden de første afgrødebeskyttelsesmidler kom frem i 1940’erne. Vores styresystemer skriver sig helt tilbage til nogle af de første praktiske anvendelser af elektronik i landbruget. Disse erfaringer inden for sprøjtning, gødning og såning har gjort os til førende leverandør af kvalitetsprodukter og tekniske landbrugsløsninger. Se mere på www.teejet.dk