Sælger – ab Metal, Thisted

logo4

STILLINGEN ER BESAT!

Sælger

Fantastisk arbejdsmiljø, innovativ og nytænkende virksomhed

Nye kunder, og pleje af de bestående

 

Efter mere end 50 år med udvikling, bearbejdning og produktion af højtforædlede produkter i aluminium har ab Metal i dag en solid markedsposition. Fremtiden tegner lys, og der er et ønske om fortsat vækst og udvikling – og måske kan du være med?

Du vil blive en del af en velfungerende salgsafdeling på i alt 4 dygtige og erfarne mennesker. I har sammen ansvaret for at fastholde kontakten og dialogen med de mange faste kunder, og derudover også udvikle nye relationer. Dit ansvar bliver i høj grad udvikling af de nye kunder, men du vil også skulle servicere de kunder, som ab Metal har i dag.

Du vil få muligheden for at blive en del af en veldrevet produktionsvirksomhed med et stærkt fokus på trivsel og arbejdsmiljø. Du skal forvente at være hos kunderne ca. halvdelen af din arbejdstid, og resten af tiden på adressen i Thisted. Du vil blive en del af en kultur og et miljø, hvor ”plejer” bliver udfordret, og hvor der er plads til de lidt skæve og utraditionelle spørgsmål og tanker – og du må meget gerne bidrage hertil.

Du trives hos dine kunder og på landevejen og har det allerbedst, når der er travlt, og når du sammen med dine kolleger skaber fantastiske resultater. Du er fuld af godt humør og energi, og du elsker friheden under ansvar. Du arbejder vedholdende og med et sikkert blik på målet.

Du har erfaring fra den tekniske verden, og gerne fra en virksomhed der, ligesom ab Metal, arbejder som underleverandør til industrien. Eller måske er du på vej, og sidder i dag lidt fast og har brug for at komme videre? Din uddannelse er ikke afgørende, det er lysten og energien – og det har du!

Hvordan kommer du videre?
Send et CV mærket ”ab Metal” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.

————————————————————————————————————————

ab Metal er oprindeligt startet i 1965, og i dag ligger virksomheden på Pantervej i Thisted med 4000 kvadratmeter under tag. Vi udvikler, producerer og bearbejder højt forædlede aluminiumsprodukter til mange forskellige brancher som rehab, flyindustri, transport, elektronik og grøn energi. Gennem årene er der løst mange spændende opgaver, og det fortsætter. Se yderligere på www.aluminium.dk