Chefgreenkeeper – Aalborg Golfklub

rentegnet aagk_logo_namefont

STILLINGEN ER BESAT!

Chefgreenkeeper

Store muligheder – stor indflydelse – dygtige greenkeepere – stor maskinpark

Vi har brug for din hjælp!

Banen er beliggende i et smukt og let kuperet terræn med søer og skov tæt ved Limfjorden. Klubben har været vært for flere mesterskaber, senest Made in Denmark Challenge i 2016, og har en velfungerende organisation og restaurant, der professionelt kan bidrage med gode oplevelser, store som små.

Vi opfatter Aalborg Golfklub som en af de bedste baner i Nordjylland, men hånden på hjertet: banen er ikke helt på det ønskede niveau, og det skal vi have gjort noget ved. Vi vil have Aalborg tilbage igen iblandt de bedste baner i Danmark, og der bliver du en meget afgørende person. Ja, måske den allervigtigste!

Vi har alle muligheder. Vi har stedet, vi har økonomien, og vi har i dag nogle særdeles dygtige greenkeepere. Vi mangler bare dig, der kan stå i spidsen og sikre, at der bliver gjort det helt rigtige, på det rigtige tidspunkt og på den rigtige måde – og ikke mindst med stor forståelse for, at klubbens medlemmer skal kunne spille og bruge anlægget samtidig.

Jobbet

Du bliver overordnet ansvarlig for hele golfanlægget. For den daglige pleje og vedligeholdelse, for den løbende planlægning og optimering, for budgetter og for det store forkromede overblik over det hele. Du vil være i tæt dialog og samarbejde med baneudvalg og bestyrelse om hvordan den langsigtede strategi og plan omsættes til daglige handlinger. Du vil naturligvis deltage i alle baneudvalgsmøder med faglig kompetence og rådgivning til de medlemsvalgte, og du vil også ind imellem skulle stille op over for medlemmerne og fortælle om hvad I laver.

Din daglige arbejdsplads bliver på Aalborg Golfklub 6 km vest for Aalborg, og du vil indgå i ledergruppen bestående af golfmanager, pro og restaurantchef. I mødes ca. en gang ugentligt, og har bl.a. ansvaret for at koordinere jeres respektive indsatser og aktiviteter med de arrangementer, der er i klubben.

Du vil i banefaglige forhold referere til baneudvalgsformanden, og i personalemæssige forhold til golfmanageren.

Din faglige baggrund og dine behov

Du er fagligt dygtig med en solid uddannelse som greenkeeper. Har du derudover en eller anden form for lederuddannelse, vil det være helt perfekt. Helt afgørende er dog praktisk erfaring fra tilsvarende stilling – eller evt. som 1. mand med lyst til at stå øverst. Du spiller golf, og du har en god forståelse for både spillet og golfspillernes behov – og du forstår at bruge den indsigt i dit virke som chefgreenkeeper.

Personligheden

Du har stor faglig selvtillid, og du ved, hvad du kan og hvad du står for. Du er rigtig god til at samarbejde med både dine daglige kolleger, andre faggrupper, bestyrelse og medlemmerne. Du holder ord, og du er god til at løse dagligdagens små konflikter på en måde, så I alle kommer godt videre sammen. Endelig er du en god leder for dine folk, der forstår at motivere og skabe arbejdsglæde.

Vi tilbyder

En af områdets allerbedste golfbaner med mulighed for at løfte niveauet markant og skabe synlige og varige resultater. Der er ordnede forhold, en sund klubøkonomi, og en særdeles veludbygget maskinpark.

Det er et krav, at du er bosat i fornuftig afstand fra Aalborg Golfklub – eller er villig til at flytte efter det.

Ansøgning

Vi vil meget gerne have denne stilling besat hurtigt, så send din ansøgning og CV straks.

Et af vore bestyrelsesmedlemmer, Peter Fogh Nissen, bistår Aalborg Golfklub i denne ansættelsesproces – så send ansøgning og CV til peter@fonis.dk. Har du behov for at vide mere, er du meget velkommen til at give Peter et ring på 40 45 15 04.

Aalborg Golfklub bliver ikke bekendt med din ansøgning eller henvendelse uden forudgående aftale.

————————————————————————————————————————–

Se mere på www.aalborggolfklub.dk