HW ingeniør – DANPHONE A/S

DANPHONE LOGO

RF teknologi – stor indflydelse – veletableret virksomhed

Med direkte reference til ledelsen vil du blive ansvarlig for al HW udvikling hos DANPHONE. Du vil komme til at arbejde indgående med RF teknologien samt den nye teknologi omkring FPGA, og du vil få ansvaret for at vedligeholde og videreudvikle de mange bestående produkter samt udvikle nye og banebrydende løsninger og produkter. I dagligdagen vil du få et tæt samarbejde med dine 15 højtspecialiserede kolleger hos DANPHONE, hvor din rolle bliver at sikre de absolut bedste HW mæssige løsninger også fremover for DANPHONE.

 

For dig er denne stilling en fantastisk mulighed for at arbejde i et projektorienteret miljø, hvor du kan følge produkterne lige fra den indledende ideudvikling til det færdige produkt sendes ud til kunden. Du vil endvidere blive ansat i en virksomhed og et område, som har vist sin levedygtighed gennem mange år, og som er anerkendt over det meste af verden for sin ekspertise på netop dette område.

 

Du er fagligt stærk på alt inden for RF teknologi, og du drives af de teknologiske udfordringer og udvikling af nye og kreative løsninger på problemerne. Som kollega holder du af samarbejdet og den daglige dialog og sparring, og når du har sat dig for at løse en udfordring, bliver du ved, til du er i mål. Ikke alt i hverdagen er let – og det nyder du. Du klarer dig ubesværet i skrift og tale på både dansk og engelsk.

 

Du har som minimum 5-7 års erfaring med RF teknologi, og du er uddannet ingeniør i telekommunikation med speciale i RF.

 

Ansøgning

Send en ansøgning og CV mærket ”1638-DAN” til FOGH NISSEN Management, Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter (for en fortrolig samtale) på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte DANPHONE direkte.

OBS: DANPHONE vil ikke få kendskab til hverken ansøgning eller CV før senere i processen – og udelukkende efter aftale med dig.

————————————————————————————————————————

DANPHONE A/S har siden 1990 udviklet og produceret avanceret kommunikationsudstyr og komplette netværkssystemer. Kunderne er typisk store internationale anerkendte virksomheder og organisationer, hvor DANPHONE agerer som underleverandør på større projekter world wide.

Virksomheden ligger i Pandrup og har ca. 15 ansatte. Der er tale om meget teknisk præget kultur med en høj grad af innovation og fokus på udvikling af kundespecifikke løsninger, kvalitet og overholdelse af aftalte leveringstider.

Se mere på www.danphone.dk