Afdelingsleder for Sydbank, Aalborg

 sydbank_logo_blaa

Sydbank er en solid bank, der har fokus på at levere konkurrencedygtige produkter og værdiskabende rådgivning. Sydbank driver bank med udgangspunkt i stærke værdier, hvor bankens slogan ”Hvad kan vi gøre for dig” understreger, at Sydbank er en relationsskabende bank, der først og fremmest er til for at skabe værdi for kunderne. Sydbanks ”blå tråd” hviler på tre nøgleord – dygtighed, relationer og værdi.

Da vores hidtidige afdelingsleder har fået nyt job i banken, søger vi ny leder af privatafdelingen.

 

Jobbet   

Med reference til og i tæt samarbejde med regionsdirektør Laurits Brandt Andersen får du et selvstændigt ansvar for den fortsatte udvikling af Privatområdet i Aalborg.

Sydbank i Aalborg består udover privatafdelingen af et af Sydbanks i alt 16 danske erhvervscentre, der håndterer erhvervskunder i alle segmenter. Desuden er der en Private Banking-afdeling og et investeringscenter.

Med 28 kolleger – heraf 11 dygtige kolleger i privat – arbejder Sydbank i Aalborg ud fra et godt fundament henimod at få en stærk position i Nordjylland. Du får et væsentligt og naturligt ansvar for at tegne banken udadtil sammen med resten af ledergruppen i Aalborg og på den måde at være ”Mr./Mrs. Sydbank” i Aalborg på privatområdet.

Du vil samtidig få en central rolle i ledergruppen i Aalborg, hvor du vil få et vigtigt medansvar for den samlede forretningsmæssige udvikling.

Aalborg er en del af Område Aarhus/Aalborg, hvor du vil indgå i gruppen af privatledere, som har ansvaret for udviklingen af privatforretningen i området.

 

Din faglige profil

Vi forestiller os, at du har en lignende lederstilling i den finansielle sektor. Du har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer i en bank med stærke værdier og spændende ambitioner. Du er vant til at arbejde med performancemåling, opfølgning og sparring. Du har generelt en stor forretningsmæssig erfaring og bankmæssig viden. Du har gode faglige og kreditmæssige kompetencer på specielt privatkundeområdet. Du har flair for og stor erfaring med opsøgende arbejde og udadvendte aktiviteter. Du har et godt netværk i Aalborg eller lignende netværkserfaring fra andre byer.

 

Din personlige profil

Du er en energisk, inspirerende og positiv person, der går foran i et dynamisk team. Din vindermentalitet er veludviklet, og du kan håndtere mange tiltag samtidig. Du udviser modenhed og beslutsomhed i relation til kunder. Du er med til at sætte ambitiøse mål og kommunikerer tydeligt dine krav og forventninger. Du er selvstændig, proaktiv og har øje for værdien i et konstruktivt samspil med den øvrige organisation. Du er handlingsorienteret på et velovervejet grundlag. Du har let til smil, bruger humoren i dit motiverende virke og skaber en god stemning omkring dig. Du kan naturligt se dig selv i Sydbanks blå tråd – med værdierne dygtighed, relationer og værdi.

 

Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende lederstilling i en kundefokuseret finansiel koncern
  • Store muligheder for indflydelse på og prægning af den fortsatte udvikling for Sydbank i Aalborg
  • Et uformelt og ligefremt arbejdsmiljø
  • God, direkte og uhøjtidelig omgangstone

Bopæl i Aalborg området vil være ønskeligt. Et alternativt kunne være et ønske om at vende hjem til Aalborg eller bosætte sig i Aalborg.

 

Ansøgning

FOGH NISSEN Management bistår Sydbank ved denne rekrutteringsopgave. Sydbank vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om Sydbank henvises til bankens hjemmeside: www.sydbank.dk.

Send en ansøgning mærket “1629-SYD” til peter@fonis.dk. For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte direktør Peter Fogh Nissen, FOGH NISSEN Management på 40 45 15 04.

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.