Area Sales Manager til det tyske marked

NGI_hy_rgb

Bopæl i Nordjylland, særdeles god til tysk, mange års succes fortsætter hos NGI

Til at sikre den professionelle betjening af NGI’s mange kunder i Tyskland, søger vi nu endnu en udadvendt og passioneret sælger til det tyske salgsteam. Du vil få reference til salgschefen, og du vil få et tæt samarbejde med de andre dygtige sælgere hos NGI.

Efter en grundig oplæring i både produkter og måden at betjene kunderne på, vil du blive ansvarlig for ”dine egne” kunder, men du vil også skulle indgå i salgsteamets mange øvrige spændende daglige opgaver. Du er tovholder på hele salgsprocessen, lige fra den indledende identifikation af mulige nye kundeemner til den afsluttende levering og opfølgning.

Du finder din energi i dialogen med kunderne og især af at skabe resultater. Du har lyst til at arbejde i et miljø præget af ambitioner og internationalt ”udsyn”, hvor overliggeren hver dag sættes højt. Du er velorganiseret og er god til at sætte dig ind i kundens behov og bruge den indsigt til at finde gode løsninger for kunden og gode salgsresultater for NGI. Du ser denne stilling som et vigtigt skridt på din egen karrierevej mod noget endnu større. Du skal forvente 15-20 rejsedage årligt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – derimod er det vigtigt, at du har international salgserfaring fra den industrielle verden. Det er et krav, at du er særdeles god til tysk, og behersker du yderligere et fremmedsprog, vil det være en fordel. Du er bosat, eller indstillet på at bosætte dig, inden for en radius af 45 minutters kørsel fra Aalborg.

 

Hvad får du?

Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – men også et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene.

Du vil blive honoreret med en fast løn og en god bonusordning. Der er derudover en pensionsordning, kantineordning med både morgenmad og frokost, og du vil få stillet mobiltelefon til din rådighed.

 

Ansøgning

Har du lyst til en karriere hos NGI, så send en ansøgning mærket ”1628-NGI” hurtigst muligt til konsulent Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte Peter på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.

 

Tidsplan

Indledende interviews   frem til 08.04.2016
Præsentation                15.04.2016
Kontrakt                       30.04.2016

Se annoncen i PDF: Annonce – Sælger DE

NGI A/S er verdens førende producent af rustfrie maskinsko. NGI er grundlagt i 1991, og er i dag en højt specialiseret niche-virksomhed, der leverer maskinsko i rustfri stål og vulkaniseret gummi til maskinbyggere og fødevarevirksomheder over hele verden. NGI er særligt kendt for at levere optimale, hygiejniske løsninger til maskiner og udstyr i fødevarebranchen og i den farmaceutiske industri. NGI leverer også maskinsko til pakkeindustrien og til intern transport.

NGI har produktion i Nørresundby, og beskæftiger ca. 85 medarbejdere. For yderligere information se www.ngi.dk.

I januar 2014 trådte den kapitalstærke og erfarne investor Adelis Equity Partners Fund ind som majoritetsaktionær i NGI. Både Adelis og ledelsen i NGI ser et betydeligt internationalt vækstpotentiale, som man er i gang med at realisere. Det har allerede gennem en årrække medført en betydelig vækst, og denne udvikling forventes at fortsætte. NGI er særdeles veletableret på det tyske marked, hvor en mangeårig vækst fortsætter. Der er derfor behov for at udvide med yderligere 1 dygtig sælger til at betjene vores mange kunder i Tyskland og tysktalende områder.