Projektleder til automation

strømhansen_sort

Keywords: Stedfortræder for afdelingschefen, store industrikunder, stort ansvar, dygtig og entusiastisk

Med reference til afdelingslederen bliver du ansvarlig for en række interessante projekter og nogle af virksomhedens mest spændende kunder. Dit ansvar rækker lige fra den indledende salgsdialog til den afsluttende overdragelse af opgaven/løsningen. Du får brede beføjelser, du kommer til at arbejde hårdt, og du bliver en del af en kultur præget af ekspertise, erfaring og entusiasme.

Konkret vil dit ansvar bl.a. omfatte:

  • Projektledelse af automationsprojekter i ind- og udland
  • Deltagelse i nysalg af automationsløsninger og opsøgning af nye kunder
  • Vedligeholdelse og udbygning handelsrelationerne med kunderne
  • Ressource- og tidsplanlægning af projekter i samarbejde med afdelingsleder og de øvrige projektledere


Du får:
Mulighed for at folde dine talenter ud for alvor. Strøm Hansen har så mange opgaver, afdelinger og indsatsområder, at du kan følge præcist den karrierevej, der passer dig. Strøm Hansen er nemlig et sted, hvor dørene åbnes – hvis du virkelig gerne vil.


Arbejdsmiljøet:
Du kommer til at indgå i en velfungerende afdeling, hvor der lige nu er ansat yderligere 31 personer (heraf 3 projektledere). Afdelingen er en del af Strøm Hansens hovedkvarter i Nørresundby. Du bliver taget godt imod, og du bliver grundigt introduceret til både kunder, arbejdsværktøjer og -metoder.


Din personlighed:
Du kan tage ansvar for dit job og din rolle som Strøm Hansen-person. Du er handlekraftig og fuld af energi og entusiasme. Du må også gerne have humoristisk sans, for så vil du matche dine (måske) fremtidige kolleger.


Din baggrund:
Du har en relevant uddannelse inden for det el-faglige område som f.eks. elinstallatør, stærkstrømstekniker, maskinmester eller ingeniør, og du har solid erfaring fra automationsbranchen.


Ansøgning
Send en ansøgning mærket ”1627-STR” hurtigst muligt til konsulent Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter (for en fortrolig samtale) på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte Strøm Hansen direkte.

OBS: Strøm Hansen vil ikke få kendskab til hverken ansøgning eller CV før senere i processen – og udelukkende efter aftale med dig.


Tidsplan
Indledende interviews   frem til 07.04.2016
Præsentation                12.04.2016
Kontrakt                       30.04.2016


Job hos Strøm Hansen er både krævende og givende: Som ansat hos os, bliver du en del af et engageret team, hvor vi gør positivt brug af hinandens kompetencer, og hvor alle har den fornødne knowhow til at løse en given opgave bedst muligt. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, som er præget af både faglighed, humor og gode personlige relationer. 
Omvendt forventer vi, at du besidder faglig nysgerrighed, fleksibilitet og ansvarlighed i både opgaveløsningen og kollegialt, så du kan udfylde rollen som værdifuld medarbejder i et projekt- og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.

Strøm Hansen er en landsdækkende automations- og installationsleverandør, der omsætter ekspertise, erfaring og entusiasme til konkrete højteknologiske avancerede el- og systemløsninger hos en lang række store nordiske virksomheder.

Strøm Hansen har afdelinger i Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup og beskæftiger p.t. ca. 210 medarbejdere inden for 8 forskellige indsatsområder.