Ingeniør, tekniker el. lign. til PTA – AVK Tooling, Sæby

AVK Logo NY BLÅ

STILLINGEN ER BESAT!

Ingeniør, tekniker el. lign – til PTA

Faglig og personlig udvikling, bedst certificerede virksomhed i Nordjylland med de bedste maskiner og dygtigste kolleger

 

AVK Tooling er en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor. AVK Tooling er naturligvis certificeret efter ISO 9001/14001, og er netop blevet certificeret efter den højeste kvalitetsstandard inden for automobilindustrien, IATF 16949, som den eneste virksomhed i Nordjylland! Din daglige arbejdsplads bliver i Sæby, hvor der i dag er ansat ca. 80 medarbejdere.

Jobbet
Du vil med reference til produktionschefen få en meget vigtig rolle i PTA-afdelingen, hvor du sammen med dine kolleger skal sikre, at produktionen fungerer optimalt og hele tiden. Du får en bred rolle  med et stærkt fokus på af opsamle, bearbejde og formidle de mange data og informationer, der er, og kommer fra, produktionen. Du vil blive inddraget i stort set alle områder af PTA – alt efter dine interesser og kompetencer. Alt i alt et fantastisk job, hvor du vil kunne få en praktisk overbygning på din solide uddannelsesmæssige baggrund. Du kommer tæt på, og du får lov at prøve kræfter!

Din baggrund
Du er næsten nyuddannet ingeniør med særlige kompetencer inden for produktion og/eller processer, men du kan også have fået dine kompetencer ad andre veje. Du har nogle få års erfaring og er indstillet på at lære nyt og prøve af. Du synes, det er spændende at være med til at optimere og forbedre – ja, du kan faktisk ikke lade være med at tænke nye og bedre veje til målet.

Dig som person
Du har energi og lyst til at være i et miljø med et konstant fokus på vækst og udvikling. Du brænder for at gøre tingene smartere, og du detailorienteret og omhyggelig med det, du beskæftiger dig med. Sociale relationer og gode kolleger betyder meget for dig.

Du får
Enorme muligheder for faglig udvikling og en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og med topkompetente kolleger. AVK Tooling er en del af den verdensomspændende koncern, AVK, og her vil der også på længere sigt være muligheder for den helt rigtige.

Vi har MEGET travlt, så hvordan søger du?
Skynd dig at sende et CV til peter@fonis.dk – opstart hurtigst muligt.

FOGH NISSEN bistår AVK Tooling – har du spørgsmål, så ring til Peter Fogh Nissen – 4045 1504.

————————————————————————————————————————————————

Se yderligere på www.avktool.dk