Ingeniør, tekniker el. lign. til kvalitetsafd. – AVK Tooling, Sæby

 

AVK Logo NY BLÅ

STILLINGEN ER BESAT!

Ingeniør, tekniker el. lign – til kvalitetsafd.

Faglig og personlig udvikling, bedst certificerede virksomhed i Nordjylland med de bedste maskiner og dygtigste kolleger

AVK Tooling er en de mest anerkendte underleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, automobilindustrien og hele den maritime sektor. AVK Tooling er naturligvis certificeret efter ISO 9001/14001, og er netop blevet certificeret efter den højeste kvalitetsstandard inden for automobilindustrien, IATF 16949, som den eneste virksomhed i Nordjylland! Din daglige arbejdsplads bliver i Sæby, hvor der i dag er ansat ca. 80 medarbejdere.

Jobbet
Du vil med reference til kvalitetschefen og som en del af kvalitetsafdelingen få ansvaret for, at sikre kvaliteten og ikke mindst holde øje med, at alt sker i henhold til standarder og normer. Du kommer til at arbejde med opsamling, bearbejdning og formidling af data samt korrigerende handlinger i samarbejde med produktion og PTA. Du skal have lyst til at arbejde bredt og grave dig dybt ned i detaljerne. Alt i alt et fantastisk job, hvor du vil kunne få en praktisk overbygning på din solide uddannelsesmæssige baggrund. Du kommer tæt på, og du får lov at prøve kræfter!

Din baggrund
Du er næsten nyuddannet ingeniør med særlige kompetencer inden for kvalitetsstyring, produktion og/eller processer, men du kan også have fået dine kompetencer ad andre veje. Du har nogle få års erfaring og er indstillet på at lære nyt og prøve af. Du synes, at kvalitetsstyring er noget af det mest spændende at arbejde med, men du har også lyst til at blive udfordret inden for andre områder.

Dig som person
Du har energi og lyst til at være i et miljø med et konstant fokus på vækst og udvikling. Du brænder naturligvis for kvalitetsstyring og for at gøre tingene smartere. Du borer dig ned i detaljen uden at miste overblik og tempo. Sociale relationer og gode kolleger betyder meget for dig.

Du får
Enorme muligheder for faglig udvikling og en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og med topkompetente kolleger. AVK Tooling er en del af den verdensomspændende koncern AVK, og her vil der også på længere sigt være muligheder for den helt rigtige.

Vi har MEGET travlt, så hvordan søger du?
Skynd dig at sende et CV til peter@fonis.dk – opstart hurtigst muligt.

FOGH NISSEN bistår AVK Tooling – har du spørgsmål, så ring til Peter Fogh Nissen på 4045 1504.

———————————————————————————————————————————–

Se yderligere på www.avktool.dk