IT supporter – MediaConnect, Struer

mc_logo_sort

STILLINGEN ER BESAT!

IT supporter

Kundesupport og salgsstøtte – højt IT teknisk niveau

Dit arbejdsområde bliver inden for teknisk IT support af kunder og kolleger, og du skal deltage i både 1. og 2. niveau support opgaver. Det vil være dig, der holder styr på alle supportsager, og du vil få ansvaret for enten at løse dem, eller sende dem videre til dine dygtige kolleger. Du vil også selv skulle have længerevarende supportsager.

For dig er denne stilling en fantastisk mulighed for at bruge dine IT kompetencer til at løse problemer og skabe tilfredse kunder. Du vil komme til at arbejde med mange sager og udfordringer, hvoraf du selv løser nogle, og dine kolleger andre. Du vil derfor blive en meget central og vigtig person i organisationen, hvor det er dig, der har fat i de mange igangværende sager og opgaver, og hvor det er dig, der sikrer, at problemerne bliver løst, og at kunderne er glade.

Kulturen og organisationen i virksomheden er flad og ubureaukratisk. Kundecentret er inddelt i 3 supportniveauer, hvor du vil have dygtige tekniske sparringspartnere som backup, og du vil derigennem kunne videreudvikle dine egne tekniske kompetencer. MediaConnect er kendetegnet ved et højt teknisk niveau samt en lyst og vilje til at hjælpe hinanden.

Du arbejder selvstændigt og trives bedst med at tage ansvar og løse problemerne selv. Du har en solid teknisk erfaring med IT support fra en tilsvarende supportstilling, hvor du har relevant dokumenteret IT erfaring med fejlfinding og løsning af avancerede hardware-, software- samt netværksrelaterede problemer. Du er vant til at tale med kunder, og du er 100 meter-mester i at finde ind til kernen af et problem, og derfra sikre at problemet bliver løst. Du brænder for at skabe glade kunder, og du er velorganiseret og struktureret i din arbejdsstil.

Du er i dag ansat i en tilsvarende stilling i et større eller mindre IT-hus, ved en offentlig IT-afdeling, eller i en IT-supportvirksomhed. Du kan også være et helt andet sted, men det afgørende er dog at du har et højt fagligt IT kompetenceniveau, solid supporterfaring og lyst til at arbejde med glade kunder og dygtige kolleger.

MediaConnect ligger i Struer, og du er bosat i en fornuftig køreafstand herfra.

Ansøgning
Send CV mærket ”MEDIACONNECT” hurtigst muligt til FOGH NISSEN Management, Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Spørgsmål? – så ring til Peter på telefon 40 45 15 04.

OBS: MediaConnect vil ikke få kendskab til dig og din baggrund før senere i processen – og udelukkende efter aftale med dig.


MediaConnect er et digitalt kommunikationsbureau, som arbejder med at designe, udvikle og drive digitale internetbaserede kommunikationsløsninger målrettet virksomheder, offentlige forvaltninger og institutioner samt detail og butikker. MediaConnect er en de absolut førende inden for branchen og er med helt fremme teknologisk både på hardware og software. I alt beskæftiger MediaConnect ca. 20 medarbejdere og løsningerne anvendes i dag hos mere end 500 kunder ud over hele Danmark. Bl.a. anvendes de hos 25 af Danmarks 100 kommuner og i flere ministerier.

Se yderligere på www.mediaconnect.dk