Bogholder / Regnskabsmedarbejder – Thisted – ab Metal

logo4

STILLINGEN ER BESAT!

Ansvar for dagligt bogholderi, fantastisk arbejdsmiljø

 

Bogholderen gennem 34 år går på pension ved årsskiftet, og der søges derfor hendes afløser. Du bliver ansvarlig for bogholderiet, løn, debitor og kreditor, overenskomster, betalinger og de løbende afstemninger – kort sagt alle de klassiske bogholderiopgaver. Du arbejder tæt sammen med business controlleren og naturligvis alle de mange gode kolleger på både kontoret og i produktionen. Der arbejdes i Navision og naturligvis Excel.

Du vil her få muligheden for at blive en del af en veldrevet produktionsvirksomhed med et stærkt fokus på trivsel og arbejdsmiljø. Bogholderiet skal naturligvis stemme, og tingene skal være i orden, men du skal forvente et miljø og en kultur, hvor ”plejer” bliver udfordret, og hvor der er plads til de lidt skæve og utraditionelle spørgsmål og tanker.

Du trives i bogholderiet og som den, der holder styr på alle de nødvendige detaljer. Du trives også i en kultur, hvor du ind imellem kommer lidt ud af de vante og traditionelle tanker uden at miste overblikket. Du løfter din opgave med modenhed og med et smil og med et stærkt fokus på at finde løsninger og vejen igennem.

Du er i dag i en lignende stilling, eller også er du på vej og har lyst til nye spændende omgivelser. Det kan også være du er i et revisionshus, men har lyst til at komme over på den anden side af bordet. Afgørende er lysten og energien – og den har du.

 

Hvordan kommer du videre?

Send et CV mærket ”ab Metal” hurtigst muligt til peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Fogh Nissen på telefon 40 45 15 04.

————————————————————————————————————————–

Ab Metal er oprindeligt startet i 1965, og i dag ligger virksomheden på Pantervej i Thisted med 4000 kvadratmeter under tag. Vi udvikler, producerer og bearbejder højt forædlede aluminiumsprodukter til mange forskellige brancher som rehab, flyindustri, transport, elektronik og grøn energi. Gennem årene er der løst mange spændende opgaver, og det fortsætter.

Hos ab Metal har vi skabt vores eget band med fredagscaféer på rockscenen i produktionshallen. Vores rock-kultur samt den stærke korpsånd, hvor vores ansatte arbejder i selvstyrende grupper, betyder, at alle føler et stærkt ansvar for at producere kvalitetsemner til rette tid under mottoet: Hjælp andre til at yde deres bedste. Se yderligere på www.aluminium.dk