Teknisk Chef – Altuglas International Denmark, Brønderslev

Logo farve

 

STILLINGEN ER BESAT!

Teknisk Chef

Brønderslev – Internationalt miljø – verdensledende – store frihedsgrader

Altuglas er mest kendt for sine brands Altuglas® og Oroglas®, hvor Altuglas International er verdensledende inden for polymethyl methacrylate (PMMA) teknologi. Ud over en række internationale handels og udviklingscentre, har Altuglas 10 fabrikker spredt ud over hele verden – heraf en fabrik i Brønderslev – Altuglas International Denmark A/S, hvor der produceres til hele koncernen.

Der er i Brønderslev ansat ca. 50 medarbejdere.

Der er et stærkt fokus på sikkerhed og vedligehold, og netop derfor søges der en teknisk chef. Stillingen er nyoprettet.

Jobbet

Du bliver overordnet ansvarlig for

  • Tilrettelæggelse af arbejdet vedr. vedligehold af maskiner, installationer, bygninger og arealer
  • Ledelse af arbejdet med at installere nye teknologier med baggrund i HAZOP-studier, ARKEMA sikkerhedsprocedurer og dansk lovgivning
  • Vidensdeling og deltagelse ledergruppemøder

Din daglige arbejdsplads bliver på fabrikken i Brønderslev, hvor du vil indgå i ledergruppen, og hvor du vil få ansvar for 3 medarbejdere. Du vil referere til direktøren for Altuglas International Denmark, og du vil få tætte faglige relationer med højtkvalificerede kolleger og sparringspartnere i både Danmark og Frankrig.

Din faglige baggrund og dine behov

Du er uddannet maskinmester el.lign. Vigtigst er dog din faglige baggrund og din solide erfaring med vedligeholdelsesopgaver. Du behøver ikke have erfaring fra den kemiske industri. Det er dog afgørende, at du trives i et produktionsmiljø med et særdeles højt fokus på kvalitet og arbejdssikkerhed.

I dag arbejder du med vedligeholdelse i industrien eller til søs, og du har lyst til at komme til en særdeles veldrevet dansk produktionsvirksomhed.

Koncernsproget er engelsk.

Personligheden

Du er robust, udadvendt og god til at etablere kontakter og netværk i koncernen både i Danmark og på hovedkontoret i Frankrig. Du er en særdeles god kollega og intern sparringspartner med fokus på at finde gode løsninger på de udfordringer, du sættes over for. Endelig er du velorganiseret og struktureret.

Vi tilbyder

En fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima. og ikke mindst også din chance for at komme ind i en af verdens førende virksomheder inden for den kemiske industri. Der er ordnede arbejdsforhold og gode arbejdsvilkår.

Det er et krav, at du er bosat i fornuftig pendlerafstand fra Brønderslev.

Ansøgning

FOGH NISSEN Management bistår Altuglas International Denmark A/S i denne ansættelsesproces. Send et CV til peter@fonis.dk eller ring til direktør Peter Fogh Nissen, på 40 45 15 04. Altuglas bliver ikke bekendt med din identitet uden forudgående aftale.

————————————————————————————————————————————————————-

Se yderligere på www.altuglas.com/en/