Account Manager, Danmark – Danish Laser Technology A/S

STILLINGEN ER BESAT!

Salg til nye og pleje af bestående kunder

Vi søger en erfaren og udadvendt kollega, der har lyst til at være med til at udvikle og flytte DLT i årene fremover. Du skal have lyst til en hverdag, hvor du både plejer dine gode relationer med dine faste kunder, og hvor du også er opsøgende over for nye muligheder og nye kunder. Det vi ønsker er altså både en hunter og farmer.

DLT har et stærkt fokus på kvalitet og på at levere til tiden – hver gang. Det er et fantastisk afsæt for en positiv dialog med dine kunder. Du er god til at tale dig ind til kundens behov, og du forstår at bruge den indsigt til at finde gode løsninger for kunden og gode salgsresultater for DLT.

Dit geografiske område vil være hele Danmark, og vi forventer, du er på kundebesøg et par dage om ugen. De øvrige dage vil du være på kontoret.


Din baggrund
Du arbejder formentlig i dag med salg til industrikunder, og du trives i den tekniske dialog både på værkstedet og på kontoret. Måske er du træt af altid at skulle hunte nye kunder ind, eller måske har du lyst til netop også at jagte nye muligheder.


Hvad får du?
Du vil blive honoreret med en konkurrencedygtig fast løn. Der er derudover en pensionsordning, kantineordning med både morgenmad og frokost, og du vil få stillet mobiltelefon til din rådighed.


Vil du vide mere, og ansøgning
Har du lyst at vide mere, så ring til Peter Fogh Nissen på 4045 1504. Du er også meget velkommen til at sende dit CV mærket ”1646-DLT” hurtigst muligt til peter@fonis.dk.

Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte DLT direkte.

_____________________________________________________________________________________

Danish Laser Technology A/S er specialiseret i laserskæring af metalrør og -plader mv. DLT er i 2016 blevet udpeget som Gazelle-virksomhed. Der er produktion i Nørresundby, og der beskæftiges ca. 40 medarbejdere.

DLT er i markant vækst, og i foråret 2017 flyttes til nye lokaler i Aalborg, hvor produktionsarealet fordobles. Se mere på www.dlt-as.dk