Direktør til Sydbank i Aalborg

sydbank_logo_blaa

STILLINGEN ER BESAT!

Kan du drive og udvikle Nordjylland?

Med udgangspunkt i Aalborg er Sydbank stærkt repræsenteret i Nordjylland med fokus på såvel Privat, Erhverv som Private Banking kunder. Kan du se en spændende udfordring i at få ansvaret for at drive og udvikle Sydbank i Nordjylland sammen med et stærk hold, hvor vores ambitioner for fremdrift og vækst er høje?

Stillingen bliver ledig, da vores nuværende direktør Laurits Brandt Andersen har valgt at gå på pension i foråret 2017.


Jobbet  

Med reference til, og i tæt samarbejde med, områdedirektør Torben R. Rasmussen får du et selvstændigt ansvar for den fortsatte udvikling af Sydbank i Nordjylland. Med 26 kolleger arbejder Sydbank i Aalborg ud fra et godt fundament hen imod at få en stærk position i Nordjylland. Du får et væsentligt og naturligt ansvar for at tegne banken udadtil sammen med resten af ledergruppen i Aalborg og på den måde at være ”Mr./Mrs. Sydbank” i Nordjylland. Du vil samtidig få en væsentlig rolle i områdeledelsen, da afdelingen i Aalborg er en del af Område Aarhus/Aalborg, hvor du vil få et vigtigt medansvar for den samlede forretningsmæssige udvikling i området.


Din faglige profil

Vi forestiller os, at du i dag sidder i en lignende stilling i den finansielle sektor i Nordjylland. Du har lyst til at prøve kræfter med nye udfordringer i en bank med stærke værdier og spændende ambitioner. Du har en interesse for og fokus på både privat, erhverv og Private Banking for på den måde at skabe en synergieffekt på tværs. Du er en dygtig personaleleder, der er vant til at arbejde med performancemåling, opfølgning og sparring. Du har generelt en stor forretningsmæssig erfaring og bankmæssig viden. Du har gode faglige og kreditmæssige kompetencer. Du har flair for, og stor erfaring med, opsøgende arbejde og udadvendte aktiviteter, og du har et godt netværk i Aalborg eller lignende netværkserfaring fra andre byer.

Din personlige profil

Du er en energisk, inspirerende og positiv person, der går foran i et dynamisk team. Din vindermentalitet er veludviklet, og du kan håndtere mange tiltag samtidig. Du udviser modenhed og beslutsomhed i relation til medarbejdere og kunder. Du er med til at sætte ambitiøse mål og kommunikerer tydeligt dine krav og forventninger. Du er selvstændig, proaktiv og har øje for værdien i et konstruktivt samspil med den øvrige organisation. Du er handlingsorienteret på et velovervejet grundlag. Du har let til smil, bruger humoren i dit motiverende virke og skaber en god stemning omkring dig. Du kan naturligt se dig selv i Sydbanks blå tråd – med værdierne dygtighed, relationer og værdi.


Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende lederstilling i en kundefokuseret bank
  • Store muligheder for indflydelse på og prægning af den fortsatte udvikling for Sydbank i Nordjylland
  • Indtræden i en områdeledelse med fokus på kunder og forretningsudvikling
  • En lederstilling med et godt udgangspunkt i form af et stærkt hold af medarbejdere

Bopæl i Aalborg området vil være ønskeligt. Et alternativt kunne være et ønske om at vende hjem til Aalborg eller bosætte sig i Aalborg.


Ansøgning

FOGH NISSEN Management bistår Sydbank i denne ansættelsesproces. Sydbank vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.

Send din ansøgning og CV mærket “1645-SYD” til peter@fonis.dk.

For yderligere informationer er du velkommen til at kontakte direktør Peter Fogh Nissen, FOGH NISSEN Management på 40 45 15 04, og enhver henvendelse vil naturligvis blive håndteret med fortrolighed.

————————————————————————————————————————

Sydbank er en solid bank, der har fokus på at levere konkurrencedygtige produkter og værdiskabende rådgivning. Sydbank driver bank med udgangspunkt i stærke værdier, hvor bankens slogan ”Hvad kan vi gøre for dig” understreger, at Sydbank er en relationsskabende bank, der først og fremmest er til for at skabe værdi for kunderne. Sydbanks ”blå tråd” hviler på tre nøgleord – dygtighed, relationer og værdi.

Sydbank i Aalborg består udover privatafdelingen af et af Sydbanks i alt 16 danske erhvervscentre, der håndterer erhvervskunder i alle segmenter. Desuden er der en Private Banking-afdeling og et investeringscenter.

Se yderligere på www.sydbank.dk