Area Sales Manager – til det tyske marked – NGI A/S

NGI_hy_rgb

STILLINGEN ER BESAT!

Bopæl i Nordjylland, særdeles god til tysk
Vær med i succes’en hos NGI

Til at sikre den professionelle betjening af NGI’s mange kunder i Tyskland, søger vi en erfaren, udadvendt og passioneret kollega til vores tyske salgsteam. Du vil få reference til salgschefen, og du vil få et tæt samarbejde med alle de andre dygtige mennesker i salgsteamet hos NGI.

Efter en grundig oplæring i både produkter og NGIs måde at betjene kunderne på, vil du blive ansvarlig for ”dine egne” kunder, men du vil også skulle indgå i salgsteamets mange øvrige spændende daglige opgaver. Du er tovholder på hele salgsprocessen, lige fra den indledende identifikation af mulige nye kundeemner til den afsluttende levering og opfølgning.

Du finder din energi i dialogen med kunderne og især i at skabe resultater. Du har lyst til at arbejde i et miljø præget af ambitioner og internationalt ”udsyn”, hvor overliggeren hver dag sættes højt. Du er velorganiseret og er god til at sætte dig ind i kundens behov og bruge den indsigt til at finde gode løsninger for kunden og gode salgsresultater for NGI. Du skal forvente 15-20 rejsedage årligt.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – derimod er det vigtigt, at du har international salgserfaring fra den industrielle verden. Det er et krav, at du er særdeles god til tysk, og behersker du yderligere et fremmedsprog, vil det være en fordel. Du er bosat, eller indstillet på at bosætte dig, inden for en radius af 45 minutters kørsel fra Aalborg.


Hvad får du?

Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads med et særdeles godt arbejdsklima og stor arbejdsglæde – men også et sted, hvor der arbejdes hårdt og dedikeret med tingene.

Du vil blive honoreret med fast løn og en god bonusordning. Der er derudover en pensionsordning, kantineordning med både morgenmad og frokost, og du vil få stillet mobiltelefon til din rådighed.


Ansøgning

Har du lyst til at fortsætte din karriere hos NGI, så send en ansøgning mærket ”1644-NGI” hurtigst muligt til Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte Peter på telefon 40 45 15 04. Af praktiske grunde bedes du undlade at kontakte NGI direkte.


NGI A/S er verdens førende producent af rustfrie maskinsko. NGI er grundlagt i 1991, og er i dag en højt specialiseret niche-virksomhed, der leverer maskinsko i rustfri stål og vulkaniseret gummi til maskinbyggere og fødevarevirksomheder over hele verden. NGI er særligt kendt for at levere optimale, hygiejniske løsninger til maskiner og udstyr i fødevarebranchen og i den farmaceutiske industri. NGI leverer også maskinsko til pakkeindustrien og til intern transport.

NGI har produktion i Nørresundby, og beskæftiger ca. 95 medarbejdere. For yderligere information se www.ngi.dk.

I ejerkredsen indgår den kapitalstærke og erfarne investor Adelis Equity Partners Fund og ledelsen i NGI, der begge ser et betydeligt internationalt vækstpotentiale, som man er godt i gang med at realisere – bl.a. er NGI særdeles veletableret på det tyske marked, hvor en mangeårig vækst fortsætter også i årene fremover. En af de dygtige mennesker til det tyske marked har ønsket udfordringer uden for NGI, og vi søger derfor hans afløser til at betjene de mange kunder i Tyskland og tysktalende områder.