Regional salgschef – Sjælland – ANONYM

2 FOGH NISSEN Management (grå) kopi

Attraktiv aflønning – stærk ”Hunter-profil”

Som en vigtig part i salgsteamet hos vores kunde, vil du blive ansvarlig for at udbygge markedet på Sjælland – måske det mest interessante marked i Danmark. Du vil blive ansvarlig for alt lige fra identifikation af kundeemner, den indledende kontakt, tilbudsgivning, kontraktforhandling og den meget vigtigt efterfølgende opgave med at fastholde kunden også fremover.

 

For dig er denne stilling en fantastisk mulighed for at være med i den indledende opbygning og etablering på Sjælland, og dermed for at sætte dit præg på hvordan vores kunde vil blive opfattet i markedet. Du vil få stor indflydelse på resultaterne, og du vil blive godt honoreret, for de resultater du skaber.

Kulturen og organisationen i virksomheden er flad og ubureaukratisk. I salgsafdelingen er der et stærkt fokus på at nå fantastiske resultater, og det har du lyst til at være en del af. Salgsarbejdet foregår velorganiseret og struktureret, og det skal du kunne se mulighederne og fordelene i.

Du er fuld af engagement og energi. Du er en knaldhamrende dygtig sælger, og du er fokuseret på at levere høj kvalitet. Du arbejder kreativt, og du er god til at finde løsninger og veje igennem til ordren. Du har dog også en god forståelse for vigtigheden i at fastholde dine kunder, så ind imellem det nyskabende salg tager du gerne fat i dine gode faste kunder, for at høre hvordan de har det.

Du har solid salgsmæssig erfaring, og du færdes hjemmevant hos alle typer af kunder – små, store, offentlige og private. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har som udgangspunkt en rigtig god teknisk forståelse og for de teknologiske muligheder og begrænsninger.

Målet er at få en aftale på plads inden udgangen af august måned. Lige om lidt rammes vi alle af sommerferie, så kan du nå at sende din ansøgning og dit CV inden, vil det være helt perfekt. Vi forventer den 23. august at præsentere et mindre felt af kandidater for virksomheden, så den dato må du meget gerne reservere.

 

Ansøgning

Send en ansøgning og CV mærket ”1637-ANO” hurtigst muligt til FOGH NISSEN Management, Peter Fogh Nissen på peter@fonis.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter (for en fortrolig samtale) på telefon 40 45 15 04.

OBS: Af konkurrencemæssige årsager ønsker virksomheden at forblive anonym indtil et stykke henne i ansættelsesprocessen. Virksomheden vil heller ikke få kendskab til hverken ansøgning eller CV før senere i processen – og udelukkende efter aftale med dig.

————————————————————————————————————————

Virksomheden arbejder med internetbaseret digital kommunikation – udvikling, design og drift af løsninger rettet imod private virksomheder, offentlige organisationer og detailhandlen. Virksomheden er en de absolut førende inden for branchen og er med helt fremme teknologisk både på hardware og software. I alt beskæftiger virksomheden ca. 25 medarbejdere, hvor salgsteamet udgør 4 medarbejdere.